Aakkosten harjoittelua

dummy.jpg

Vatsastapuhumisessa haastavinta on se, että täytyy pystyä tekemään niin mielettömän monta asiaa samaan aikaan. Kahden roolin näytteleminen yhtä aikaa ei ole helppoa. Mut se on silti ihan superhauskaa! Ennen äitiyslomaa toimin näyttelijänä nukketeatterissa, ja palaan sinne taas joulukuussa uuden produktion merkeissä. Odotan niin paljon että saan nähdä mitä mieltä duunikaverit on mun uudesta taidosta! 😀

Tämän päivän videossa Anssi näyttää miten häneltä sujuvat aakkoset!

Ps. Kuvan kaltainen klassinen vatsastapuhujan nukke on mun hankintalistalla numero ykkösenä! Mut tuollaisten hinnat on pilvissä. Jos haluaa kunnon nuken, sen on oltava oikean nukketaiteilijan tekemä.

Kommentit (5)
  1. Olen kanssa leikitellyt ajatuksella tuon vatsastapuhumisen oppimisella, olis mahtavaa paitsi kehittää puhetta niin myös kehittää nukelle oma persoonallisuus niin pitkälle kuin suinkin<3. Se vaan harmittaa etten pidä useinpien vastaantulleiden nukkien ulkonäöstä, ovat joko creepyjä tai en muuten vaan tykkää. Et jos pystyisi teetättämään omanlaisensa nuken niin se vois olla aika paras:). Osaisitko Sari yhtään heitellä tänne tuosta hintahaitarista tietoa?

  2. Vatsastapuhuminen on sellanen taito, jonka oppimisesta oon joskus haaveillu 😀 hauskan kuuloista!

    1. Suosittelen lämpimästi! Se tuntuu vähän siltä ku sulla olis oma supervoima. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *