Anssi vastaa fanien kysymyksiin

Lopultakin Simpanssi Anssi vastaa katsojien kysymyksiin!

Kysymyksiä tuli niin paljon, ettemme millään saaneet mahdutettua kaikkia videolle. Kiitos kuitenkin joka ikiselle kysymyksen rustaajalle! 🙂

Lumikuningatar-näytelmän ensi-ilta on takana, ja esitykset ovat rullanneet jo hyvän aikaa. Näytelmästä tuli ihana, ja sitä on hauska esittää. On ollut hienoa saada innostunutta palautetta niin lapsilta kuin aikuisiltakin. Mulla taitaa olla maailman siistein työ!

Voi olla, että seuraavaa videotamme joudutaan odottamaan… Tulossa on vauhdikas maaliskuu, sillä siihen mahtuu useampi vatsastapuhumiskeikka, paljon Lumikuningatar-esityksiä, muuton valmistelua (me ostettiin asunto!), poikani yksivuotissynttärit (jee!) sekä kirsikkana kakussa: jenkeistä tilaamani uuden vatsastapuhujan nuken saapuminen postissa. Superjännää! Nukke on klassinen ns. kova nukke, jonka operoiminen vaatii paljon harjoittelua. En malta odottaa että postimies tuo hänet uuteen kotiin!

Meidän youtube-kanavalla on muuten jo yli 5 000 katsomiskertaa. Siistiä! Käy subaamassa osoitteessa: http://www.youtube.com/sariaalto

Kommentit (2)
  1. Kiitos! Heh, kyllähän sitä joskus on säpsähtänyt et kumpi meistä nyt oikein vie ja kumpi vikisee…. 😉

  2. Aivan loistava! Varsinkin tuo simpanssien kieli -kohta. 😀 Oikeesti ootko ihan varma ettei toi nukke kuitenkin puhu ihan itse?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *