Kesäkuulumisia

Mitä pidätte meidän uudesta, keskiaikaisesta tyylistä? Esiinnymme 16.-17.8. Hämeen keskiaikamarkkinoilla Hämeenlinnassa. Siitä tulee hauskaa! Hankin markkinoita varten itselleni tällaisen mustalaishenkisen asun. Simpanssi Anssi halusi olla pelle. 🙂

keskiaikamarkkinat1.jpg

 

Mun kesäloma on vihdoin alkanut! Alkukesä oli aikamoista hulinaa, joten nyt on ihanaa vähän hengähtää. Vauhti oli välillä niin kova, että unohdin kertoa täällä blogissa muun muassa siitä, että olimme Simpanssi Anssin kanssa toukokuussa haastateltavana Radio Helsingissä!

Oli ihan huippua käydä Noronen ja Hurme –ohjelman vieraana. Haastattelu oli tosi hauska! Kerroin mm. siitä, miksi aloitin vatsastapuhumisen, ja annoin kuulijoille hassun pikakurssin vatsastapuhumisen tekniikasta. Kannattaa käydä kuuntelemassa haastattelu täältä.

Oskarin kanssa on tullut treenattua paljon. Hän on aivan loistavan hauska tyyppi! Toivottavasti saan kesäloman jälkeen tehtyä pienen youtube-videon, jotta saatte nähdä kuinka paljon olemme edistyneet.

kumpulan kyläjuhlat.jpg

 

Oskarin eka keikka oli 24.5. Kumpulan kyläjuhlilla. Esitimme makupaloja tulevasta, aikuisille suunnatusta ohjelmastamme. Simpanssi Anssi oli myös mukana, ja hän mm. lauloi Cheekiä sekä kappaleen Silakkatyttö, joka oli hänen itse tekemänsä versio Kaija Koon biisistä Tinakenkätyttö. Oli trooppisen kuuma päivä, ja teltta oli aivan täynnä iloista yleisöä!

Kesäkuussa kävimme esiintymässä muutamassa yksityistilaisuudessa. Erään keikan jälkeen yleisön joukosta löytyi tutun näköinen mies. Simpanssi Anssi oli onnesta soikeana (ja ehkä vähän minäkin, kuten ilmeestä voi huomata), kun pääsi poseeraamaan räppäri Signmarkin kanssa.

signmark ja anssi.jpg

 

Nyt loman viettoon! Tarkoituksena on nauttia kesästä rakkaan perheeni kanssa mökkeillen, retkeillen sekä nauttien uudesta kotikaupungistamme Helsingistä. Parasta!

Aurinkoista kesää!

 

Kommentit (1)
  1. Vautsi, siistiä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *