Miksei kukaan oo tehnyt mitään?!?!

KYSYN VAAN. Esim miksei kukaan oo opettanut meidän lasta käymään potalla ja yökuivaks? Ja kuka sen sijaan on opettanut sen valvoon sängyssään? Ja riisuun? Ja repiin vaipan pois? Tiedätte kuvion, nesteessä ollaan. Menenpä tästä taas pukemaan sen, toiset lakanat varuilta kainaloon.

Ja hei miksei kukaan oo hommannut meille sitä sellasta märkäsuojalakanaa? Ja kuka huijas, että vauvalla tarvii sellasta? Taaperollahan sitä tarttis.

Ittekkö tässä pitäs tehä jotain? Kuka on se joku?

suhteet ystavat-ja-perhe hopsoa
Kommentit (7)
 1. Ikeassa on hyvät ne suojaliinat, ja halavat. 🙂

  Ja meidän pph sanoi, että just ennen 2-vuotiasta on vasta järkeä opettaa potalle, kun olin sitä nykimässä esille 1,5-vuotiaan tytön kanssa. Se sanoi, että ei ne osaa sitä suolta kontrolloida ku vasta 2-vuotiaana, että tottahan ne pienemmätkin tekee pottaan jos niitä siinä kokoajan käyttää, mutta se siirtymävaihe vahinkoineen on lyhyempi jos sen tekee kypsemmällä iällä ja kerralla. Joten nou hätä, kyllä ULLA TIETÄÄ.

  1. Hyvä ulla! Mä oon vähän aatelluki, et miks sykkiä pienemmän kans ja säätää kauheen pitkään sitä pottahommaa, kun vähän myöhemmin sen todnäk oppii nopeemmin. En luovu tästä logiikasta, varsinkaan kokeilematta.

 2. TosiNiinkuJees
  18.6.2014, 21:09

  Voi kyllä tarttee vauvalla suojaa 😀 Tänään oli ekaa kertaa siitä apua neidin (3kk) sängyssä. Päästeli unissaan sellaiset vellit, että oksat pois. Vielä kun unet jatkui n tunnin, niin siinä ehti hinkata vaippaa kunnolla alustaan. Luonnollisesti ISO osa sisällöstä valahti ulos. Kiitän korkeampia tahoja alustasta ja Vanishistä 🙂

  1. Okei 😀 mut hyvä että olitte valveutuneita jo etukäteen, ettekä tällain kaks vuotta myöhemmin…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *