Vauva 2019

Pääsi käymään niin, että unohdin koko blogini raskauden edetessä ja eritoten vauvavuoden viedessä mukanaan. Palaan nyt kuitenkin kertomaan pikaiset kuulumiset.

Raskaus eteni normaalisti, ja keväällä 2019 meidän perheeseen syntyi vauva. Kyseinen vauva on jo touhukas taapero, mihin tämä aika menee..? Kiitän blogia lukeneita, ja anteeksi kun unohdin päivittää tarinan ”onnellisen lopun”. Äidiksi tuleminen on ollut parasta mitä minulle on tapahtunut.

Vauva 2019? -blogi oli minulle kanava purkaa vauvakuumetta ja alkuraskauden tuntemuksia. Harmi että blogini jäi näin torsoksi, mutta olkoon niin. Kyllä näitä miniblogeja bittiavaruuteen mahtuu.

Olen ajatellut aloittaa uuden blogin. Haaveilemme toisesta lapsesta, ja jotenkin blogihammasta alkoi välittömästi kolottaa. Haluaisin lisäksi kertoa muista mielenkiinnonkohteistani, harrastuksistani, tulevasta opiskelusta ja tämän hetkisestä työstäni, arkisista asioista kuten meidän perheen ensimmäisestä yhteisestä noroviruksesta, lukemistani kirjoista, arkikokkailuista, kuntoilusta… Pelkkää raskaus/vauvablogia tuskin aloitan. Jätän noudattamatta ohjeet siitä että blogin teeman pitäisi olla selkeä, ja teen seuraavasta blogistani varsinaisen sekametelisopan.  😀 Kuulemiin!

perhe vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *