virallinen flunssa

Mä oon sitten saanut flunssan takas. Eihän siitä ole kuin viikkoja kun viimeksi siitä kärsin.

Nyt on yskää ja vähän lämpöä. Ja tuntuu että korvissa soi. Ihan totta, en tiedä onko se lämpö vai kuvittelenko mutta mulla pyörii päässä ja tuntuu että veto on poissa.

Tänään mulla oli vapaapäivä ja vietettiin se kirpputoreja kierrellen ja kaverin kanssa lounaalla. Päivä oli todella pitkä.

Huomasin olevani pinna kireellä. Se ei oikeastaan vieläkään ole mennyt ohi. Sen lisäksi kauhea nälkä ja monta kertaa meinasi tulla oksetus kun yskin niin paljon.

 

Nyt en oikeasti tiedä olenko sekoamassa. Nuo ylläolevat etova olo, nälkä, pinna kireellä oli viimeksikin raskausoireita. Rinnat saattaa olla myös kipeet mutta ne nyt on vähän väliä.

Ainoastaan puuttuisi etovat hajut. Jos perusasiat alkaisi ällöttää. Niinpäas haistelin tänään mädäntyneitä roskia ennen kuin vein ne. Ja en voi sanoa että ne olisi herättäneet mitään sen suurempia oksetua.

Myös palelu on todella rankkaa. Se oli viimeksi myös yksi oireista. Olen palellut aivan älyttömästi. Mutta olenhan flunssassa.

Tää epätietoisuus ahdistaa ja en millään jaksaisi odottaa ensi viikkoon. Vihaan sitä että kuvittelen tai olen kuvittelematta asioita ja pelkään putoavani taas korkealta.

Tänään mietin että aiemmin tulin raskaaksi jommasta kummasta yhdynnästä sen kuukauden sisällä. Eli toisin sanoen oltiin ”sängyssä” vain kaksi kertaa sen kierron oviksen aikoihin ja se riitti. Ja tällä kertaa oltiin se kerta oviksen aikaan ja pari kertaa päiviä ennen ovista.

Niin ja säälittävänä tein tänään dpo5 ovistestejä. Ja mitä ne näytti? Mitä ne nyt yleensä näyttää.. haamuja kuten aina kun ei ole ovista. Eli turhaa testien väärinkäyttöä.

Kävin frendin kanssa Anttilassa ostamassa kosteusliinoja, yhtäkkiä edessäni oli raskaustestipaketti. Mietin hetken että ostan sen kun ei se paljoa mitään maksa ja teen vasta kun kuukautiset on myöhässä ensi viikolla. Ja jos ne kuukautiset tulee niin säästän testit toiseen kertaan.

Sit vaan päätin että itseni tuntien tekisin kuitenkin jo tulevana viikonloppuna ne, joten säästän itseäni siltä kidutukselta ja pidän nyt vaan pääni kylmänä.

Mua huvittaa tuolla palstoilla se testailu hätäsenä.. kun jotkut aloittaa jo tässä vaiheessa suurin piirtein tikuttelee. Jos vaikka oliskin raskaana niin ei se näy niin aikasin. 

Ja toisekseen voi saada turhan plussan joka voi olla sitten kemiallinen (kokemusta on siitäkin).

Tavallaan ymmärrän sen jos aloittaa 2-3 päivää ennen kuukautisia testailee kun joillain se voi näkyä aika aikasinkin. Omalla kohdallani mietin jälkeen päin ekan raskauden kohalla että olisikohan se testi näyttänyt plussaa aikapäiviä sitten kun oli aivan järkyttävän punanen silloin kp 33 kun tein sen ekan kerran.

Laskurit sanoo että mun kuukautiset alkaisi torstaina 8.10 koska silloin on kp 30. Toinen niistä sanoo että menkat alkaisi kp 29 keskiviikkona. No jos torstaina ei ole alkanut niin pe teen testin.

Tässä hajoo kyllä pää 😀

 

Ja parasta tässä on se, että oon niin mäsänä tästä että en tiedä kenelle tästä puhuisin. Ei ole ketään joka tietäisi yrityksestämme. Parille kamulle tänään ohi mennen sanoin, että on mahdollisuus että voisin tulla koska emme käytä ehkäisyä mutta en kertonut tarkemmin heille siitä.. Eli jäi paljastamatta mikä paskat housuissa kävelijä olen seuraavan viikon.

Yks kaveri sano pari viikkoo sit et he alkais yrittää kolmatta. Tänään sitten kysyin niin olivat pistäneet viel toistaiseksi jäihin sen homman..

fuck.

Laskurin mukaan la olisi 16.6.2016.

Aika siistii.

Kommentit (1)
  1. Muistan ton odottamisen! Ennen esikoisen odotusta oli kuukautiset pari päivää myöhässä mut päätin että odotan vielä pari päivää ja sitten ne alkoikin! Voi sitä musertavaa tunnetta! Seuraavassa kuussa sitten plussasin esikoisesta! 🙂

    Meillä oli keskenmeno tässä välissä ja sitten ennen kun kuopusta aloin odottaa niin sitä odotti ja pelkäsi sitä tuleeko kuukautiset. Halusi raskaaksi, mutta uusi keskenmeno pelotti. 6kk keskenmenon jälkeen olin kuitenkin uudelleen raskaana ja nyt meidän pienin on jo puolivuotias. Tällä hetkellä meillä ollaankin sitten niin, että ”nyt sit kuukautisten on paras tulla!” 😀

     

    Tsemppiä sinne!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *