En halua lapsia

Päätin tietoisesti ajatella tästä päivästä eteenpäin, etten halua lapsia. Koen sen itselleni lohduttavaksi tavaksi löytää positiivisia puolia tilanteesta, vaikkei ajatus pidäkään paikkaansa kohdallani.

Meillä menee miehen kanssa hyvin. Hän on tukeni ja kallioni, paras ystäväni, tukenani jokaisessa käänteessä, hyvissä ja huonoissa. Voin puhua hänen kanssaan kaikesta. Olen hänestä äärimmäisen kiitollinen, ja nyt meillä on enemmän aikaa vain parisuhteellemme ja toisillemme. Tämäkin koettelemus on vahvistanut meitä entisestään.

Olen vapaa tulemaan ja menemään miten haluan. Minun ei tarvitse katsoa, mitä syön. Voin mennä sushilounaalle ja syödä kaikkia lempisushejani. Jokainen niistä sisältää raakaa kalaa. Voin matkustella ja varata ulkomaanmatkan miettimättä, mitä voin syödä paikan päällä ja missä on turvallista syödä.

Voin nauttia hyvistä alkukesän keleistä viinilasillisella tai parilla ja ohessa parantaa maailmaa hyvän ystävän kanssa.

Minun ei tarvitse enää himmailla urani kanssa, vaan voin tähdätä yhä korkeammalle tietoisesti pelkäämättä, koska joudun järkyttämään esimieheni mielenterveyttä raskausuutisilla.

Elämä jatkuu.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *