Joulujuttuja yksiössä

muki1.jpg

Hellou,

Aika on mennyt kuin liitäen, sillä havaihduin joulukuu olevan jo puolessa välissä! Illatkin ovat muuttuneet entistä pimeämmiksi. On tässä vuodenajassa kuitenkin jotain hyvääkin, sillä aneemiset kattovalot voi korvata kynttilöillä ja viltin alle voi kääriytyä koko päiväksi. Kynttilät ovat paljon muutakin kuin pelkkiä valonlähteitä. Ne toimivat myös hyvänä sisustuselementtinä, ja niiden oikealla sijoittamisella voi korostaa asunnon parhaita puolia. Itse sijoittelen kynttilöitä esimerkiksi huoneen pimeisiin nurkkiin, jolloin huonekasvit ja kynttilät luovat seinillä leikitteleviä varjoja.

TIP! Pelejä ja kiiltäviä pintoja hydyntäen voi valon määrän jopa kaksinkertaistaa.

varjoja1_1.jpg

asetelma1.jpg

Olen viettänyt jo muutaman vuoden ajan suklaatonta joulukuuta. Yritän siis kaikin keinoin välttää suklaata kaikissa sen muodoissa, mutta itsekurin pitäminen ei todellakaan ole helppoa… Suklaata pursuaa joulun aikaan joka puolelta, ja ehkä sen takia rupesinkin viettämään suklaatonta juuri tähän vuodenaikaan. Joulun jälkeen iho myös kukkii kuin ruusutarha kaikkien herkkujen jäljiltä, joten pieni herkkulakko tulee ihan tarpeeseen. Kuitenkin ensimmäisen kerran moneen vuoteen suklaalakon pitäminen mietityttää, sillä sain siskoltani tosi ihanan joulukalenterin tuliaiseksi Saksasta. Lindtin suklaa on muutenkin ihan superhyvää!

kalenteri1.jpg

Viime jouluna sain lahjaksi Yves Rocherin suihkusaippuan ja käsisaippuan, mitkä sopivatkin täydellisesti nyt joulukäyttöön. Saippuat eivät ole liian voimakkaan tuoksuiset, mutta kanelin voi helposti haistaa suihkun ja käsienpesun jälkeen. Avasin myös Barcelonasta ostetun vaniljan tuoksuisen diffuuserin ensimmäistä kertaa. Säästelin pakettia melkein kaksi kuukautta kaapissa, ennen kuin uskalsin avata ja ottaa tuoksun käyttöön. Diffuuseri tuo mukavasti vastaleivotun vaniljamuffinsin tuoksua yksiöön.

saippuat1.jpg

diffuuseri1_0.jpg

Lumi on kuitenkin talven ykkösjuttu, ja ilman sitä joulu ei tunnu miltään.

maisema1.jpg

– Veera

puheenaiheet ajattelin-tanaan sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *