A QUEEN CROWNED WITH CURLS

 

Heräsin eräänä aamuna kesäiseen aamuun, oli viikonloppu ja aamu oli ihanan hidas, kunnes katsoin vessan peilistä hiuksiani takaa ja huomasin että päässäni on kalju kohta. Asia jota olen aina pelännyt on että pilaan hiukseni suoristamalla ja tiukoilla kampauksilla, niin että lopulta huomaan olevani täysin hiukseton. Enkä tietenkään tarkoita pahaa ihmisille joilla ei ole hiuksia vaan se on ollut oma henkilökohtainen pelko että itse pilaan hiukseni niin pahasti.

 

 

 

Juuri kun leikkasin hiukseni pari päivää sitten
Juuri kun leikkasin hiukseni pari päivää sitten

 

Synnyin ihanilla paksuilla, vaaleilla kiharilla hiuksilla, pienenä kaikki  aina halusi koskettaa niitä ja ulkomailla tultiin jopa ottamaan kuvia kanssani koska se oli joissain paikoissa niin erikoista omistaa sellaiset kiharat. Kuitenkin nyt jälkeenpäin mietittynä, lähipiirissäni ei ollut aikuisia jotka olisivat olleet ylpeitä omista luonnollisista hiuksistaan vaan esimerkiksi äitini, jolta olen nämä kiharat saanutkin, aina suoristi hiuksiansa tai peitti ne tavalla millä hyvänsä. Toivoin aina että heräisin seuraavana aamuna suorilla hiuksilla. Vihdoin 4lk tansseihin äitini suostui suoristamaan hiukseni, muistan kuinka pitkiltä ne tuntuivat. Tuntui että ne olisi vain kasvanut olkapäistä napaan. Ekaa kertaa taisin tuntea oloni kauniiksi ja nähdyksi muuten kuin ”sotkuisena”.

Sain ensimmäisen oman suoristusraudan 6lk ja siitä se sitten alkoi, heräsin kaksi tuntia normaalia aikaisemmin, jotta ehtisin suoristamaan hiukset ennen koulua ja tein sitä monta vuotta.  Minulla on aina tullut kausia jolloin olen pitänyt noin kuukauden  hiuksia kiharana, mutta aina jotenkin päädyn jälleen suoristamaan ne.

Olen nyt 20-vuotias ja edelleenkään en tunne itseäni kauniiksi kiharilla hiuksilla, mutta haluan muuttaa sen.

Asuin kuukauden Espanjassa vähän aikaa sitten ja siellä näin koko ajan täydellisiä kiharia hiuksia, joita ihmiset pitivät hyvin itsevarmasti ja kauniisti. Se motivoi minua aloittamaan nyt taas tämän matkan kiharien hiuksien parissa. Vaikkakin nyt päässäni on kalju kohta, hiukseni ovat alle olkapäihin ja en tiedä saanko niistä ikinä enää terveitä ja toivon mukaan pitkiä, olen innoissani tästä ja kokeilen mitä tahansa mikä voisi auttaa.

Haluaisin että myös Suomessa olisi enemmän itsevarmoja esimerkkejä kiharista hiuksista, myös vaaleissa hiuksissa ja tavoitteeni on olla jollekkin muulle se erimerkki mitä olisin itse tarvinnut kasvaessani.

Laitan alle mun tämän hetken lemppari curly girl metodin:

 

 

Toivottavasti tästä oli jollekkin apua, jos on jotain vinkkejä minulle niin laita kommentteihin otan kaikki tarpeelliset neuvot vastaan ja ajoin jatkaa hiuksistani päivittelyä tänne!

kauneus tutoriaalit hiukset trendit
Kommentit (2)
  1. Hei, täällä toinen kiharahiuksinen. Luulen että saattaisit löytää blogistani hyviä vinkkejä, ja inspiraatiota kiharoiden hyväksymiseen.

    Minulla on myös IG-tili @marikajohannap, jossa iloitsen luonnonkiharoistani :).

    Pikavinkkinä tuoteet jotka ovat auttaneet omai hiuksiani kihartumaan kauniimmin: Hairlustin hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke, sekä Curlcrush kiharavoide.

    1. Heii! Okei kiitos, käyn ehdottomasti katsomassa 😊🤍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *