Alaston mies on mulle asia uus

Tapahtuipa töissä, osa 983798234. Olin tullut paikalle hyvissä ajoin ennen työvuoron alkua, jotta ehtisin kerrankin syödä lounas-päivällissalaattini ennen työvuoron alkua, kun ei kotona taaskaan ollut mitään syötävää ja tämän tajutessani oli Aivan Liian Myöhäistä alkaa keittelemään hätävaranuudeleita ja sitten pitikin jo kieli vyön alla lähteä juoksemaan bussiin, jotten myöhästy töistä, heh heh joo-o, story of my life.

Koska meillä on lähestulkoon olemattomat taukotilat, eväiden syönti tapahtuu äärimmäisen ahtaassa pukkarissamme, joka on modernisti ja/tai säästösyistä unisex. Yleensä miehet riisuutuvat ihan muitta mutkitta keskellä lattiaa ja monet naisetkin ihan kasuaalisti vaihtavat vaatteensa saman härdellin keskellä, kun taas minä ja muutamat muut häveliäät naikkoset sulloudumme suihkukoppiin. Tämä siis taustoitukseksi. Jatketaan.

Istuin siis yhdellä pukkarin penkeistä (luonnollisesti lokerikkojen keskellä, koska ahtaus) myöskin eväitä syövän Sinnan* kanssa, minding my own business, pupeltamassa salaattiani, kunnes yhtäkkiä neljä miestä pölähtää yhtäaikaa pukkariin vaihtamaan vaatteita. No eipä siinä mitään, jatkoimme syömistä kaikessa rauhassa. Jaska* ja Timppa* kiskoivat reippaasti kalsarisilleen siinä meidän edessämme. Päätin vähän keventää tunnelmaa kaiken sen kyykkimisen ja pyllistelyn lomassa, koska tilanne oli kieltämättä vähän absurdi tai vähintäänkin koominen:”tässä sitä vaan syödään samalla kun miehet riisuutuu meidän edessä.”

Muutamat nauroivat, Sinna hörähteli syömisen lomassa. Mutta Jaskapa pisti paremmaksi ja vastasi salamannopeasti, samalla velmusti virnistäen: ”no ei oo varmaan eka kerta kun sun edessä riisutaan.” Sitten vasta  naurettiinkin, hyvä juttu!

…paitsi että Jaskaseni, kun ei mun edessä itse asiassa ole ennen riisuttu. Sillä tavalla. PMMP:tä lainatakseni, alaston mies on mulle asia uus.

*) Nimet muutettu.

suhteet hopsoa
Kommentit (2)
  1. Olipas mahtava löytö tämä blogisi! Luin kertaistumalta tekstisi ja samaistuin moneen kohtaan!

    1. Kiitos KiiraM kommentista, aivan upeaa kuulla!! <3 Huippua sunnuntaita sulle! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *