Vetovoimanlaki taitaa toimia…

20170702_Esplanaadi Ruska ja Uni ja saippuakuplat 1 netti.jpg

Otin varaslähdön vetovoiman vuoteen joulukuussa tekemällä aarrekartan sukuni ”noitanaisten” kanssa.

Aarrekartan tekoon on paljon erilaisia ohjeita. Itse tykkään tehdä kartan intuitiivisesti. Hiljennyn hetkeksi ja kuuntelen sisintäni. Millaisia asioita haluan vetää puoleeni, mitä kaipaan elämääni? Ne voivat olla sisäisiä tai ulkoisia, henkisiä tai materiaalisia asioita.

Leikkaan lehdistä kuvia, mitkä edustavat minulle näitä asioita tai käytän omia valokuviani. Osa kuvista on hyvin konkreettisia, osa symbolisia.Uskon, että ne kantavat kyllä sitä merkitystä, minkä niille olen antanut.Välillä leikkaan kutsuvan kuvan, vaikka en olisi edes varma mitä se edustaa. Annan alitajunnan ja intuition johdattaa minua.

Lopuksi sommittelen kuvista kartan A3 pahville ja usein täydennän sitä sanoin ja lausein.

Tykkään pitää karttaa vaatekaapin sisäovessa, näin näen sen joka aamu, mutta se ei ole kaikkien nähtävissä. Minulle se on kuitenkin hyvin henkilökohtainen työväline.

Omassa kartassani on paljon henkisiä ja ei materiaalisia asioita, niinpä tein itselleni myös shekin, rahasumman minkä haluan tänä vuonna vetää puoleeni, se olkoon materiaalisten tavotteiden saavuttamista varten.Niitäkin toki on.(esim. ammattilaatuinen valokuvatulostin, uusi tietokone jne) Ehkä voisin tehdä vielä listan niistä materiaalisista asioista mitä haluan, kun vetovoiman laki toimii joskus yllättävin tavoin…

Palatakseni otsikkoon, vetovoiman laki toimii jo…

Kohta kartan tehtyäni mietin yksi aamu, että olisi ihana laittaa mustavalkoisia lasten kuvia seinille, mutta haluaisin voida tulostaa ne itse. Vitsi kun olisi tulostin. Viikon sisällä kollega kertoi hänellä saattavan olla mahdollisuus saada todella hyvä Epsonin ammattilaistasoinen tulostin, mistä on väritulostus rikki, mutta mustavalkoinen tulostus toimii priimasti. Mutta se ei mahdu hänellä mihinkään. Ilmottauduin heti tulostimen sijoituspaikaksi. Huvitti konkreettisuus millä tlaus toteutui, mietinhän siinä kohtaa puhtaasti mustavalkotulostusta. Kaikkien vetovoimanlaki gurujen ohje aina onkin olla hyvin tarkka siinä mitä tilaa, maailmankaikkeus saattaa olla  hyvin konkreettinen toimituksessaan.

Kartassani on myös toive luovan elämän luomisesta ja yhtenä osana sitä on kirjoittaminen ja muutenkin kuin henkisenä työvälineenä. Tästä taisin kirjoittaakin jo aikaisemminkin. 1.1.2019 hyvä ystäväni Kristiina tuli kylään ja siinä juttelen ja kuohuviinin nautiskelun keskellä hän alkoi puhua kirjoittamisesta. Ja siitä miten hän haluaisi kirjoittaa yhdessä jonkun kanssa. Mikä ihana lahja minulle! Tartuin heti tähän ja tarjouduin kirjoituskaveriksi. Nyt meillä on yhteinen kirjoitusprojekti työn alla ja olen siitä aivan innoissani.

Minulla on uusivanha parisuhde menossa, siis uusi yritys minulle äärimmäisen rakkaan miehen kanssa.Kaikki on lähtenyt liikkeelle todella hyvin, mutta olen kaivannut enemmän yhteistä aikaa. Meidän kuvamme meni myös karttaan ja samalla kaikki ne toiveet mitä minulla meidän suhteelle on. Toki myös kerroin hänelle tästä tarpeestani saada enemmän yhteistä aikaa, eikä se ollut ensimmäinen kerta, asiasta oli puhuttu ennenkin. Tuloksetta. Mutta nyt hän teki täyskäännöksen ja yhteistä aikaa on runsain mitin, enkä voisi olla onneliisempi.

Tähän yksi varoituksen sana. Toista ihmistä ei vetovoiman lain avulla voi muuttaa, eikä manipuloida. Voi toivoa mitä haluaa saada parisuhteelta ja voi toivoa, että se olisi mahdollista oman kumppanin kanssa. Hänellä on kuitenkin vapaa tahto ja mikäli hän ei niitä asioita halua, ne eivät tule tapahtumaan. Maailmankaikkeuden ratkaisu sattaa olla uuden kumppanin tuominen elämään, sellaisen kumppanin, kenen kanssa toivomasi lainen parisuhde on mahdollinen.

Siksi vähän jännitti kuvan laittaminen karttaan kun kovasti toivon meidän suhteen onnistuvan…mutta hyvin kävi.

Mielelläni kuulisin teidän kokemuksianne vetovoiman lain käytöstä, toiveitanne ja unelmianne. Mitä kohti haluatte elämässänne kulkea? Ja kaikki kommentit ja keskustelu on tervetullutta.

Ihanaa loppuviikkoa ja lähestyvää viikonloppua kaikille.

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *