Mielenrauhaa metsästämässä

20180701_Interrail_1 netti.jpg

Pahoittelen että minusta ei ole kuulunut pariin viikkoon. Tarkoitus olisi kirjoittaa viikottain.

Tietokone takkusi pahan kerran ja asiakkan kuvienkäsittely venyi siitä johtuen ja lopulta kone leikkasi kokonaan kiinni.Onneksi ihana kollega pelasti minut pulasta lainaamalla läppäriä siihen asti, että saan uuden koneen ostettua. Yhdistelmällä läppäri kiinni omaan ruutuuni sain kuvatkin asiakkaalle ja nyt on uuden koneen hankinta työn alla. Ja kaikki kolme (vielä kotona asuvaa siis, kaikkiaan mulla on neljä lasta, vanhin teki musta mummelin tänä vuonna) ipanaa sairastui tietysti kesken tietokonekriisin.

Oli mielenrauha välillä todella koetteella ja mietin, että mitähän näillä ajatuksillani mahdan tilata….Lopulta istuin alas ja ajattelin, että onko tällä tilanteella väliä vielä kymmenen vuoden päästä? Tapahtuuko nyt jotain, millä on pitkäkantoisia seurauksia elämääni? Oikein tunsin, miten stressitaso lähti laskuun. Vastaus oli tietenkin ei ja tästä näkökulmasta käsin oli kevyempi jatkaa tilanteen selvittelyä.

Ja sitten muistin, että olin tilannut uuden tietokoneen…kyllä huvitti. Toimitustapa olisi voinut olla positiivisempi, mutta nythän se on pakko ostaa. Tosin talous on sen verran tiukoilla, että luottohommiksi menee. Tässä onkin minulla joku heikko kohta, usein kun rahat on ollut loppumassa ja jotain tosi tarpeellista on ollut pakko hankkia, luottoa on järjestynyt kuin ihmeen kaupalla. Esim. on tullut kirje kotiin, että luottorajaasi on nostettu tämän ja tämän verran, voit hyväksyä sen nettipankissasi. No ihan kiva, mutta haluaisin osata tilata käteistä, eikä lainaa…Mitähän teen väärin? Onko kellään ideoita?

Nyt on rauha taas maassa lukuunottamatta pientä flunssan poikasta ja korkokengillä jää/lumisohjossa keikkumisen seurauksena saatua selkäkipua, mutta molemmat varmaan korjaantuu levolla ja lempeällä joogalla. Sekä visualisaatiolla/meditaatiolla mitä usein teen, kuvaus alla. 

Terveyttä ja turvaa

Asetun pitkälleni sänkyyn tai joogamatolle viltin alle. Suljen kevyesti silmäni. Keskityn hengitykseeni ja tunnen miten kehoni alkaa rentoutua. Ajattelen hengittäväni vihreää valoa ja tunnen miten se leviää jokaiseen soluuni. Jokaisella hengityksellä ajattelen hengittäväni kehooni terveyttä ja rauhaa, se täyttää minut kokonaan, jokaisen solun kehossani. Terveyttä ja rauhaa…Lopulta annan itseni vain ajelehtia hyvän olon tunteessa. Kun olen valmis, liikuttelen lempeästi kehoani, avaan silmäni ja nousen juomaan kupin teetä, ellei sitten ole ilta ja olen iltatoimet tehneenä sängyssäni ja voin antaa itseni liukua unen pehmeään syliin.

Lempeää ja levollista loppuviikkoa kaikille.

Sari

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *