Projekti nimeltä veranta

Juu, meillä nuo projektit hieman venyy. Viime syksynä ryhdyimme hiomaan ja maalaamaan verantaa, joka oli alunperin ihan kamala ja puunvärinen. Siis sisäpuolelta. Ulkopuoleltahan maalasimme talon viime kesänä, ja siihen olemme olleet oikein tyytyväisiä.

Ostin maalit ja kätevänä tyttönä ryhdyin jopa ihan omin pikku kätösin hiomaan seinästä lakkaa pois. Mies tuli kotiin, totesi hionnan olevan turhaa ja maalasi koko seinän. Projektia oli tarkoitus jatkaa, kun maali oli kuivunut, mutta yllätys yllätys, siitä alkoi pitkä ja sateinen kausi, emmekä halunneet maalata kostealla kelillä. Talvella verantamme puolestaan vetää pakkasen puolelle, joten talvellakaan ei tullut maalattua. Keväällä oli jälleen liian kosteaa. Nyt on kesä, mutta miehen mielestä maalaus on minun projektini ja saan hoitaa sen itse. Minulla taas alkoi kuukausi sitten heinäkuun loppuun asti kestävä työprojekti, ja teen töitä kirjaimellisesti yötä päivää :/ Maalaa siinä nyt sitten mitään.

Lopputulos: Veranta, jonka seinistä yksi on vaaleansininen ja loput kellastuneen puun värisiä. ’Til infinity. Lattiasta ja katosta puhumattakaan. Huoh. Ehkä vielä joskus.

 

Muitakin projekteja meillä on, tosin niitä emme edes ole vielä aloittaneet. Projekti Kodinhoitohuone. Projekti Pukuhuone. Projekti Sauna. Projekti Keittiö. Projekti Olohuone. Projekti Lattiamateriaalien vaihto. Projekti Pönttöuunien maalaus. Projekti Makuuhuone. Projekti Autotallinrakennus. Projekti Terassinrakennus. Projekti Pihakeinu. Projekti Kasvimaa. Projekti Kasvihuone. Projekti Puutarha. Projekti Omenapuut. Projekti Toimivat säilytystilat. Projekti Pihan aitaus. Projekti Kaapinovien maalaus. Projekti WC:n oven vaihto. Projektiprojektiprojekti…

Projekti Lastenhuone. Jep.

Ehkäpä kerron näiden etenemisestä sitten tarkemmin, kun ne joskus etenevät. Jos ne joskus etenevät.

-Daisy Day.

koti sisustus diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *