Uni kuolleesta miesystävästä

Näin unta M:stä viime yönä. Muistan elävästi, kuinka unessa hänen huulensa oli aivan korvassani ja hän sanoi rakastavansa minua ja että kaikki on hyvin. Aika pian, luulisin, heräsin tuon jälkeen ja kavahdin. Uni tuntui hyvin oikealta elämältä ja todella aidolta tuntui se, että hänen huulensa olisi korkettaneet korvaani, kun hän sanoi nuo sanat minulle.

Yleensä unohdan nopeasti unet herättyäni. Tätä en voi unohtaa. Uni oli ihana, toivon etten olisi herännyt, koska unessa M oli elossa. Fyysisesti kuiskasi minulle. Mutta unessakin jollain tasolla tiesin, ettei hän voi olla kuiskaamassa korvaani, koska hän on kuollut.

Ja samalla mietin, toivonko todella että M olisi vielä täällä, koska muuten en olisi nyt A:n kanssa.  Tietenkin toivoisin, ettei M olisi kuollut, mutta A:n kanssa menee tällä hetkellä hyvin. Toisaalta emme ikinä A:n kanssa olisi löytäneet toisiamme, jos M olisi vielä täällä. Vaikea dilemma.

En ole erityisen uskonnollinen ihminen, mutta mieleeni hiipi ajatus (ehkä naiivi, lapsellinen ja typerä sellainen), mutta oliko se jokin selittämätön ilmiö ja M todella viestitti minulle jotain tuonpuoleisesta? Uni meinaa tuntui normaaleja unia todellisemmalta ja voin vannoa, että olin tuntevinani hänen huulet korvassani. Ja hänen äänensä. Kyllähän minä suunnilleen muistan millainen hänen äänensä oli, mutta väkisin joudun sitä miettimään, ennen kuin sen muistan. Unessa äänikin oli juuri sellainen, kun hänen äänensä oli. Miehekäs ja lempeä. Matala ja rauhallinen. 

Onko muilla ollut vastaavia unikokemuksia ja olisi kiva kuulla, mitä ajattelette sellaisista? Halusin jakaa tämän heti blogiini, koska koko päivän tuo uni vain on pyörinyt mielessäni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *