Politiikka vuonna 2019 kun hallitus hajosi maaliskuussa 2019

Ehdokkaat jotka tekevät asioitten eteen jotain Perus suomalaiset

4:n kärki

  1.  Ritva ”Kike” Elomaa ”Vahvasti Suomen puolesta”  lue sisä tietoa: www.kikeelomaa.com    

Perussuomalaiset, Masku

Ritva ”Kike” Elomaa

Kansanedustaja, röntgenhoitaja

Vahvasti Suomen puolesta

63-vuotias Varsinais-Suomen vaalipiiri Masku
Ehdokas on Yrittäjä

Olen alkujani ahkera maalaistalon tyttö ja saanut ohjenuoraksi oikeudenmukaisuuden periaatteen. Haluan paiskia jatkossakin kovasti töitä paremman Suomen puolesta. Tämä näkyy myös politiikassani. Suomi ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto. Työn ja yrittäjyyden kautta Suomi saadaan nousuun.

Olen alkujani maalaistalon tyttö ja syntynyt Nopperlan tilan kamarissa muiden sisarusteni tavoin. Lapsena tehtiin ahkerasti töitä navetassa ja pellolla sekä urheiltiin paljon. Olen eläinrakas. Kotoa sain ohjenuoraksi elämään oikeudenmukaisuuden periaatteen. Lukion jälkeen tein vanhuspalvelutyötä, kunnes urheilu vei mennessään. Treenasin kaksi kertaa päivässä, opiskelin röntgenhoitajaksi, josta tuli leipätyöni. 1980-luvun alussa saavutin kehonrakennuksessa paljon. Esiintymiset laulajana, juontajana sekä liikunnan ja ravintotietouden luennoitsijana alkoivat urheilu-urani jälkeen. Olen kiertänyt maailmaa suomalaisena voiman lähettiläänä viisi vuotta. Pitkä monipuolinen työura antaa minulle korvaamatonta tietoa ja tuntemusta siitä miten Suomen kansa voi ja ajattelee. Olen myös pienyrittäjä ja näin ollen arvostan työtä ja yrittäjyyttä. Niitä Suomi tarvitsee.

  1. A Isäni Arvo Robert Sainio toimi kansanedustajana 1970-luvulla ja poliittinen kasvuympäristö herätti kiinnostukseni yhteiskunnallisiin asioihin jo nuorena. Haluan olla mukana rakentamassa Suomelle parempaa tulevaisuutta ja edistää suomalaisten elämänlaatua parhaani mukaan. Tarvitsemme päätöksentekoon lisää oikeudenmukaisuutta ja aitoa ymmärrystä kansan näkemyksistä sekä vahvaa tahtoa paiskia hommia hyvinvointiyhteiskunnan puolesta. Isänmaallisuus on vahvana sydämessäni. Kansanedustajana leipätyöni on ensisijaisesti tehdä suomalaisten arjesta parempaa ja varsinaissuomalaisena flikkana maakuntamme asiat painavat politiikassani. https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/ritva-kike-elomaa .

Sanna Paasikivi ”Sanna Paasikiven linja – raikasta realismia” lue lisä tietoa Sannan Blogi: https://tunnistus.perussuomalaiset.fi/kayttaja/sanna-paasikivi/4f604f3c-6044-428c-99e6-feb2b2ec098a     https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/sanna-paasikivi

Valtakunnallisesti seurattu sanataituri ja blogisti. Jäljittelemätön ja tinkimätön suomalaisten puolestapuhuja. Vammaistukihenkilö, erityislasten äiti ja entinen omaishoitaja. Nainen, jolla on – linja.

3. Ville Tavio Kansanedustaja, Lakimies www.villetavio.fi

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/ville-tavio

Perussuomalaiset, Turku

Ville Tavio

Kansanedustaja, lakimies

”Ole rohkea suomalainen!!!”

34-vuotias Varsinais-Suomen vaalipiiri Turku
Ehdokas on Yrittäjä

Olen kansanedustaja ja eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja. Haen jatkokautta työlleni eduskuntaan.

Suomi tarvitsee vastuullisempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Tämä merkitsee sitä, että maahanmuutto pidetään sellaisella tasolla ja sen on oltava luonteeltaan sellaista, että se ei aiheuta uhkaa kansalliselle turvallisuudelle tai maan hyvinvoinnille ja kansalliselle identiteetille. Maassa maan tavalla ja on oltava valmis töihin. Sosiaalitukien perässä tänne ei kuulu tulla. Hyvinvointi, Turvallisuus ja Suomalaisuus.

4. Sanna Leivonen Lisä tietoa: http://www.sannaleivonen.net/

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/sanna-leivonen

Perussuomalaiset, Salo

Sanna Leivonen

Talonrakentaja, muurari

Rakentavaa politiikkaa kotimaisin käsin

37-vuotias Varsinais-Suomen vaalipiiri Salo

Rakennusalalla työskentelevä kolmen pojan äiti, joka poliittisella harrastuksella koittaa vaikuttaa meidän kaikkien turvalliseen tulevaisuuteen.

TÄSSÄ 4 KOVAA ÄÄNESTÄ

puheenaiheet tasa-arvo oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *