Bullet Journal

Vihdoin löysin juuri oikeanlaisen vihkon oman Bullet Journalin aloittamiseen. Vaatimukset eivät tosin olleet kovin hurjat – tärkeintä oli löytää vihko/ muistikirja, jossa on rivit valmiina ja niitä alekkain ainakin 31, siis yksi kuukauden jokaiselle päivälle. Lisäksi halusin yksikertaisen ja kauniin ulkoasun, jota voin itse koristella tarpeen mukaan. Perinteinen musta Moleskine täytti nämä kriteerit. 

Bullet journal on newyorkilaisen Ryder Carrollin yksinkertainen systeemi, joka perustuu tehtävälistoihin. Tehdyt tehtävät ruksitaan, tarpeettomiksi muuttuneet yliviivataan ja tarvittaessa tehtäviä siirretään eteenpäin seuraavan kuukauden to do -listalle tai vielä kauemmas tulevaisuuslokiin. Kuulostaa kiehtovalta! 

 

image.jpg

Bullet journalin aloittamiseen löytyy huippu selkeät ohjeet googlettamalla.

https://m.youtube.com/watch?v=fm15cmYU0IM

Oman bullettini olen ajoittanut alkamaan helmikuun alusta, mutta juoksevat merkinnät aloitin jo heti. Saa nähdä mukautuuko tämä käyttööni, mutta näin aluksi vaikuttaa hyvin lupaavalta. 

Olen aina rakastanut kunnon paperikalenteria, enkä millään haluaisi siirtyä paperiversiosta kokonaan pois. Kuitenkaan minulla ei ole vielä kertaakaan ollut kalenteria, joka oikeasti toimisi. Tai siis jota käyttäisin toimivasti. 🙂 

 

PHM

 

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *