Se törkeen helppo avokadopestopasta

 

Kohta saadaan ruokaa!! 

Meillä syödään (aikuiset syö) arki-iltaisin hieman välipalaa naperon iltaruuan yhteydessä ja varsinainen illallinen valmistuu kello kahdeksan aikoihin tai useimmiten puoli yhdeksän uutisille, jolloin nuorin on jo unilla.

Koska illallisen loihtiminen tapahtuu yhtä aikaa lapsen iltatoimien kanssa, on reseptin oltava yksinkertainen. Mutta herkullinen, tottakai! Meillä onkin vakiintuneet luottoarkimätöt, joista ensimmäisenä esittelyyn pääsee avokadopasta. 

image.jpg

  1. Pilko kirsikkatomaatit, pari avokadoa. Ota esiin aurinkokuivatut tomaatit, pilko tarvittaessa.
  2. Keitä täysjyväpasta suolaisessa vedessä.
  3. Lurauta valmiin pastan joukkoon oliiviöljyä, lisää pestoa oman maun mukaan ja sekoita tomaatit ja avokado.
  4. Annostele lautasille, ripottele päälle kapriksia ja parmesan-juustoa.

Nam!

PHM

Koti Ruoka ja juoma