Tehostevärien ihmeellinen maailma

DFA88EA2-4DEF-44EA-8739-9DE11BBA87D7.jpeg

 

Turha, turhempi, valkoinen

Viiden vuoden ajan kaikki tahtoivat hohtavanvalkoiset lattiat ja korkeakiiltoiset kaappien ovet. Käytäntö on ehkäpä osoittanut valinnat jatkuvaa siivousta edellyttäviksi ja alun valoisuus muuttuu aika nopeasti tylsäksi. Sisustamisessa valkoinen, musta ja harmaa eivät oikeastaan ole värejä. Älä pelkää niitä. Ne eivät ole kotisi ainoat valinnat, eikä kokovalkoinen koti tule tuntumaan ikuisesti omalta. Pohdi mieleisiä materiaaleja – laminaatti vai puu, tapetti vai maali, pellava vai sametti?

Kuinka moni jaksoi limenvihreän virkistävää ”ihanuutta” yli kuukauden päivät? Saati, että näyttääkö se silmissäsi harmonisesta seuraavanakin keväänä? Kaikki värit ja koriste-esineet eivät aina ole hyviä ideoita. Opiskelija-asunnon jälkeen lähes kaikilla on liikaa tavaraa. Kodin ei kuitenkaan tarvitse muistuttaa hotellihuoneita. Itse rakastan punaista ja vihreää, mutta sisustuksellisesti ne olisivat raskaat valinnat. Väreistä nauttimisen sijaan kodissa vallitsisi ikuinen joulu. Violetti on myös haastava vaihtoehto. Hempeiksi tarkoitetut kuvioverhot, -matot, tapetit ja sisustustyynyt muodostavat asunnosta puuron, jossa ei olekaan mitään särmää ja mikään ei näytä suunnitellulta. Siihen verrattuna yksi reippaasti väripigmenttiä sisältävä, maalattu seinä on loistava idea.

Kodin rakennuskausi tulisi mielestäni näkyä sisustuksellisissa valinnoissa. Kaikki lähteekin raameista! Viihdytkö omissasi?

3614ADDC-685B-4281-9569-EF66F1D7940E.jpeg

1920-luvun talossa on alkuperäinen puuhella, jota käytetään hyvin usein ruoanlaitossa. Samalla lempeä lämpö valtaa tuvan.

muoti trendit mieli sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *