Asuntomessut 2020-suosikit

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Asuntomessut

Vielä ei ole myöhäistä kirjoittaa tämän vuoden Asuntomessuista Tuusulassa, koska asuntoihin pääsee edelleen vierailemaan virtuaalisesti!

Vierailin itse messuilla viimeisenä viikonloppuna. Vallitsevaan tilanteeseen nähden messut oli järjestetty todella hyvin! Tietty määrä ihmisiä sai kerrallaan olla asunnoissa ja siitä pidettiin huoli, että oli rakoa muihin vierailijoihin.

Tänäkin vuonna asunnoissa näkyi luonnonläheiset materiaalit, kuten puu, mutta olin yllättynyt (positiivisesti) värien määrästä! Yksityiskohtiin oli panostettu ja lähes jokainen kohteista tuntuikin kotoisalta. Viime vuonna erittelin suosikkeja ja messufiilistä yleisesti, nyt kasaan tähän yhteen postaukseen suosikkini messuilta.

Messufiilistelyä suosikkieni kanssa

Uusi unelma.

Illyria.

Honka Huomen.

Pikkupolku Moderni ja Pikkupolku Retro.

Lammi-Kivitalot Duplio Aalto ja Tynell.

Terratinta-talo Puustellin Helmi.

Townhouse Rokka.

Talo Keuda.

Jämerä Salmiakki ja Jämerä Laventeli.

Finnlog Hetena.

Mielettömiä laattoja ja upeita ulkokuoria

Kuten kuvista näkee, kohteet olivat täynnä mitä upeimpia laattoja, niin muotojen kuin värienkin puolesta. Monessa kohteessa oli stailattu laadukkailla pyyhkeillä ja pelkästään niitä katsomalla tuli fiilis, että tuohon haluan itseni kietoa. Omituista ehkä, mutta rakastan pehmeitä pyyhkeitä!

Koska rakentaminen tai suurempi remontointi ei ole ajankohtaista, keskityin enemmän kohteiden sisustukseen. Täysin mummoutuneena tuo Pikkupolku Retro kolahti minuun, mutta vaikutuksen teki myös Hetenan ulkoverhoilun poltettu lauta. Kohteissa näkyi paljon tummia saunoja, jotka eivät ole makuuni ja siksi kuvasinkin asuntojen harvat, vaaleat saunat. Jotenkin olen myös tykästynyt puun väritykseen, joten oli hienoa nähdä, millaisiin muotoihin se taipuu. Ja kasvit! Oli ihana nähdä, miten monessa asunnossa oli käytetty kasveja. Puhumattakaan valaisimista! Toinen toistaan upeampia ilmestyksiä ja missä ympäristössä, siinä mielessä Duplio Tynell oli yksi todellisista suosikeistani. Uskoisitteko että Talo Keuda on tosiaan täysin opiskelijoiden rakentama? Ja monet talossa nähdyistä kalusteista on myöskin opiskelijoiden tekemiä.

Näitä kuvia uudestaan katsoessa tekee mieli hankkia uusia mattoja, tehdä keittiöremontti, laittaa lattioita uusiksi ja vaihtaa talon ulkoverhoilu. Noooo kaikki ajallaan.. 🙂

Tosiaan kaikkiin kohteisiin pääsee tutustumaan virtuaalisesti ja sivuilta löytyy myös kohteiden tarkemmat speksit, mikäli ne kiinnostavat. Kannattaa käydä vilkuilemassa, koska tässä oli vain kourallinen (ja tosiaan vain omia suosikkejani).

Ei anneta syksysäiden masentaa vaan jatketaan sisustamista! Fiilistellään kuumia juomia, kynttilöitä, vilttejä. Tsemppiä ja mukavaa uutta viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *