Pikavisiitti Turkuun Rakenna ja sisusta-messuille

Terveisiä sateisesta Turusta! Tultiin tänne eilen lauantaina Rakenna ja sisusta-messuille, jotka jatkuvat vielä tänään sunnuntaina klo 17 saakka.

Meillä kotona ei onneksi ole tähän hätään tiedossa mitään isompia remontteja, mutta tietysti vanhassa talossa on aina jotain pientä. Ajankohtaista olisi tapetoida vähän sieltä täältä ja laittaa yläkerran lattia uusiksi (haaveilen siitä alkuperäisestä puulattiasta mutta myös Timberwisen parketti sopisi minulle..). Tästä syystä en messuilla kiinnittänyt huomiota niinkään remonttiaiheeseen, kuvailin lähinnä sisustusjuttuja.

Messuilla

Ensimmäinen kiinnostava ja innostava asia messuilla oli yhteen halliin rakennettu Messutalo. Talon teemana oli ”New Nordic Home” ja sekä väreissä että materiaaleissa oli vahvana teemana luonto. Inspiroiva ja kaunis, vaikka ei täysin omaan makuun istunutkaan.

Ihanaa, vanhaa Artekia sekä hyllyssä että tuolissa.

Messutalo oli siis todellakin pelkistetty, luonnonläheinen ja ekologinen.

Kevään lähestyessä kovaa vauhtia monella nousee myös kasvihuone-asiat ajankohtaisiksi. Ihmispaljouden vuoksi en tästä Juliana-kasvihuoneesta saanut kunnon kuvaa. Tämä olisi myös ihana kesähuone, vaikka ei mitään siellä kasvattaisikaan.

Messuilla oli myynnissä Turun työpisteen valmistamia tulitikkurasioita! Vähän harmittaa, etten ostanut meille tälläistä.
Bo Lkv:lla oli tietysti yksi messujen kauneimmista osastoista.

Muistaakseni Keittiömaailman pisteeltä.
Elfa.
Timberwise.
Timberwise.

Timberwisen osastoa tuli syynättyä tosiaan vähän tarkemmin, koska lattia-asiat pyörivät mielessä. Osastolta löytyikin jo pari hyvää ehdokasta, joista aion tilata koepalat meille kotiin. Jos vanhan lattian alta ei löydy vanhaa lautalattiaa tai se ei ole pelastettavissa, haluan ehdottomasti hinnalla millä hyvänsä meille suomalaista tekoa olevan parkettilattian. Kotimaisuus, kestävyys ja ekologisuus yhdistettynä kauniiseen kuvioon – olen myyty.

Todella monipuoliset messut, jos aikeissa on rakentaa tai remontoida. Sisustuspuoleen olin tosiaan vähän pettynyt, siellä oli muutama myyntikoju ja siinä se. Onneksi osastoissa oli panostettu, joten pelkästään niistä saattoi napata vinkkejä omaan kotiin ja sen laittoon.

Lahdessa on vastaavat Raksa-messut ensi kuun puolessa välissä ja aion suunnata myös sinne. Eniten odotan kuitenkin huhtikuussa olevia Kevät-messuja Helsingissä, ne ei eivät ole vielä kertaakaan pettäneet.

Ihania sisustushetkiä ja kotoilua kaikille!

koti remontointi sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *