Uutta ilmettä seinille

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Muutama viikko takaperin minuun otti yhteyttä julistekauppa Gallerix ja sain heidän valikoimistaan valita minulle sopivia julisteita. Yhteistyö tuli kreivin aikaan, olen pitkään potenut kriisiä koskien juurikin meidän talon seiniä. Siis ihan kaikkea mitä seiniin vaan liittyy: maalausta, tapetointia, tauluja, yhden seinän lisäämistä takaisin. Nyt ei hetkeen tarvitse miettiä, sillä kriisi on hieman häivennyt uusien julisteiden myötä!

Valinnan vaikeus

Gallerixin julistevalikoima on valtava. Lähes kaikki kuvat ovat valittavissa useassa eri koossa, mikä ei myöskään helpottanut valintaani.Alusta alkaen oli kyllä selvää mihin uusia julisteita laitetaan, sitten olikin vain enää kuvan ja koon valinta edessä.

Yläkerran aulaan valitsin Zion National Park sekä Grand Canyon National Park-julisteet koossa 30×40.

Makuuhuoneeseen valitsin Disneyn Frozen-elokuvasta tutun sympaattisen lumiukon Olafin lausahduksen. Olaf Frozen juliste koossa 21×30.

Rappusten valokuvaseinälle valitsin Fabulous Las Vegas Julisteen koossa 21×30. Minulla on sukua kyseisessä kaupungissa ja siellä on tullut vierailtua usein (myös tuon kyseisen kuuluisan kyltin alla on tullut oltua), mutta tietysti näillä taidoilla ei sieltä kovin hienoja kuvia ole tullut koskaan otettua.

Keittiössä olen monta vuotta pitänyt tauluna kahta erilaista keittiöpyyhettä, mutta kaipasin sinnekin vaihtelua. Jotain yksinkertaista mutta isolla sanomalla.

See The Good Juliste koossa 50×70.

Kirjahylly sai uudeksi asukikseen Because I Read Julisteen koossa 21×30. Suurena kirjojen ystävänä ja intohimoisena lukijana allekirjoitan julisteen tekstin täysin. Rakastuin tähän julisteeseen. Toinen vaihtoehto olisi ollut tilata tämä koossa 70×100 mutta sille paikalle valitsinkin toisen, jonka näette seuraavaksi.

Ompelukoneen päälle pääsi William Morris No3 Juliste koossa 70×100. Tässä oli ennen Andy Warholin samankokoinen juliste, jonka teksti liittyi kirjoihin. Tykkään molemmista julisteita, mutta kyllähän tämä ihanasti raikastuttaa tuota nurkkaa.

Viimeisimpänä varmaankin seinä, jota tulee eniten katseltua, nimittäin yksi olohuoneen seinistä.

Vasemmalla Higher Juliste ja oikealla New Ideas Juliste, molemmat koossa 30×40. Ihastuin näissä julisteissa väreihin ja tunnelmaan ja tykkäänkin kuvista ihan hirveästi. Näitä jäin pohtimaan, että olisi ehkä pitänyt tilata astetta isommassa koossa, mutta nyt tuossa pienemmässä koossa ovat helpompi sovittaa tarvittaessa myös muualle kuin tuolle seinälle.

Ilokseni minulla on jakaa teille Gallerixiin 30% alennuskoodi, joka käy koko valikoimaan! Koodi ”Pohjola30” on voimassa 27.11.2021 saakka.

Antoisia sisustushetkiä!

koti sisustus suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *