Tee-se-itse valokuusi ja sisäkataja

valokuusi2.jpg

Meillä oli kaksi pitkää ulkokäyttöön sopivaa valonauhaa. Toisen ripustimme omenapuun ympärille, ja toinen piti saada jotenkin terassille. Kaiteeseen ripustus olisi ollut jäykkä ja riidellyt omenapuun valojen kanssa. Miehen sisko käski hankkimaan kaupasta jonkinlaisen pajukehikon. Mutta kyllähän risuista voi itsekin tehdä. Ideoimme yksinkertaisen, siirrettävän kehikon, jossa olisi talvella valot ja kesällä köynnöskasveja. Mies sahasi kepit, minä vanhana partiolaisena sidoin kiinni. Äärimmäisen helppoa.

 

ulkokuusi_0.jpg

Tämän kuvan mieheni räpsäisi kännykällään pimeän tultua. Ja sehän tuli pian. Täällä Turussa on ollut ihan järkkypimeää. Valot näkyvät nätisti kauas. Olisi kiva osata ottaa kuvia vaikka tieltä asti, mutta en osaa.

 

jouluk5.jpg

Kun ulkona on keinokuusi, sisällä on oikea kataja. Ruukku on piilossa Uashmaman pestävässä paperipussissa. Somisteeksi lisäsin Pentikin metallitähden ja paperinarua. Kuvan otin yöllä.

 

PS. Tänä jouluna olen jotenkin kauhean innoissani kuusista, huomasin juuri. Valokuusi, ristipistokuusi, pakettikorttikuusia, paperikuusia… Ennustaako tämä tulevasta vuodesta jotenkin pisteliästä vai vehreää?

koti sisustus diy sisustus
Kommentit (1)
  1. Hei mihinkäs sä olet kadonnut? 🙂 Toivottavasti et pysyvästi!

    Paluuta blogin ääreen helpottamaan olisi tässä pieni haaste. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *