Kesäjuhlat

image.jpeg

Vietettiin eilen kesäpäivää pikkumökillä ystävien kanssa brunssin merkeissä. Nämä olivat tähän mennessä suurimmat juhlat villalla.

Minulla on ruoanlaitossa vähän ”Pinterest” -filosofia, eli teen simppeleitä mutta näyttäviä  juttuja. Tällä kertaa panostin erilaisiin tahnoihin ja dipattaviin. Tarjolla oli hummusta, kuskussalaattia, feta-sitruunadippiä (ohje bongattu Gauhar Shopin instagramista) ja paistettuja tortillapaloja. Nuo Ikeasta kauan aikaa sitten ostetut isot puulautaset ovat palvelleet monet pirskeet.

Halusin ehdottomasti kesäjuhliin Prosecco -baarin. Baari rakentuu erilaisista mehuista, marjoista, ja hedelmistä. Toki tarvitaan myös itse kuohujuomaa. Meillä oli vadelmia, boysenmarjoja, persikkaa ja koristeiksi syötäviä kukkia.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Meillä oli juhlissa juomasponsorina luomumehuja ja -limuja valmistava Raikastamo. Prosecco-baarissa käytettiin appelsiini- ja herukkamehua. Molemmat sopivat hienosti kuohuvan kaveriksi.

Juomat koristeltiin lopuksi värikkäin pillein. Toki mukaan sai myös flamingotikun.

image.jpeg

image.jpeg

Ulkona sai heittää tikkaa, istua auringossa (tai pitää sadekuuroa) ja minigolfata. Parasta oli höpöttää kavereiden kanssa.

Suhteet Ruoka ja juoma Ystävät ja perhe Mieli