Kesä ja uusi pikkumökkikausi on täällä!

lauramokkiyleis3105sh_503_mo.jpg

Kuva: ILTALEHTI/JENNI GÄSTGIVAR

Heippa kaverit ja anteeksi hiljaisuus! Piiitkä talvi ja kevät tuntui vievän tämän pikkumökittären voimat, enkä saanut aikaiseksi kirjoitella mitään tänne blogiin. Lisääntyneen valon myötä virtaa tuntuu taas piisavan, joten koitan muistaa lisäillä tänne aina juttuja välillä.

Viime aikoina onkin ollut jännää olla Villa Sagan porukoissa, sillä on ilmestynyt kivoja lehtijuttuja, joita on tehty viime kesästä lähtien. 

Uudessa Avotakka -lehden numerossa kesämajamme esittäytyy kolmen aukeaman verran. Riikka Kantinkoski on niin mainio valokuvaaja sekä sisustaja, että jätin hänelle jopa avaimet viikoksi ja luvan käydä ottamassa tarvittavat lisäkuvat lomamatkamme aikana. Lopputulos oli priimaa, kuten häneltä sopii odottaakin. Jutusta ei ole vielä nettiversiota, mutta käykää hakemassa lehti lehtipisteestä.

Postauksen kuva on Iltalehden Kesämökki Ekstrasta. Jutun yhteydessä tehdyn videohaastattelun voi käydä kurkkaamassa täältä.

Ja ainakin  yksi hauska juttu on vielä tulossa. Annoimme nimittäin aivan ihanan suomalais-korealaisen pariskunnan tulla tekemään artikkelin etelä-korealaiseen designlehteen. Palailen tähän kun juttu on julki.

Muuten mökkielämä on melko ennallaan, hiukan ollaan pihaan panostettu tänä keväänä viime vuotista enemmän. Tästäkin lupailen kuvia, kunhan saadaan valmiimpaa.

Ihanaa kesäkuun ekaa kaikille! Puss, Laura

hyvinvointi mieli sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *