Toivottavasti ette ole kaikki minua unohtaneet!

Niin kuin otsikko kertonee on viimeisimmästä blogi postauksesta kulunut jo tovi ja toivottavasti kaikki eivät ole minua unohtaneet. Rakennus urakkamme oli haastava, pinna oli kireällä jos jollakin eikä kotimme ole vieläkään aivan viimeistä silausta myöden valmis. ​Onko omakotitalo rakentajilla koskaan? Kovasti odotamme kesää että pääsisimme rimoittamaan autokatosta sekä sisääntuloa, nekin antaisi julkisivulle niin paljon uutta näköä. Yksi päivä kuvailin hieman keittiön pieniä yksityiskohtia teille, toivottavasti pääsen joku päivä valoisaan aikaan töistä kotiin, että saan hiukan laajempia kuvia keittiöstä. Ehkäpä jo viikonloppuna 😉öljy.png

Valkoinen keittiömme mustin yksityiskohdin.

Hiukan minua tympii tuo lavuariin asennus tuohon kivitasoon! Asentajien kanssa puhuimme, että lavuaari tulee asentaa huullettuna. No eipä ollut. Olimme miehen kanssa jo tuossa kohtaa niin väsyneitä, että emme jaksaneet rupea enään soittelemaan  asentajille perään koska muuttaminen oli enään kiinni tasosta sekä vesipisteen asentamisesta. Miehelle pieni asia mutta naiselle sitäkin suurempi.

villasavi3_1.png

Tämä kotimaisen Hakola Lempi hyllyn hankkiminen on ollut aivan minun lempparini! Siihen saa niin kätevästi roikkumaan mm. keittiöpyyhkeen. TYKKÄÄN!

ps. mietinnässä olisi keittiön ruokapöydän päälle uudet valaisimet. Olisiko teillä antaa vinkkiä mustista valaisimista?

<3Sandra

koti sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *