Book list

Tässä meillä on kaikki nyt – Annamari Marttisen romaani kertoo rakkaudesta kahden eri uskontokunnan edustajan välillä. Jehovantodistajien uskonnon tavat kiinnostavat, mutta välillä kerronta muuttui hieman tylsäksi. Aivan puhutteleva kirja, mutta ei mikään hitti.

Antti Halmeen Saattaen vaihdettava päätyi lukupinoon kirjavinkki illasta. Tovin kirja pyöri muiden joukossa, jotenkin ikäänkuin välttelin kirjaan tarttumista. Ajattelin ehkä tai jopa pelkäsin sen olevan liian surullista luettavaa ja mietin jaksanko itse sitä liikutusta kun kaipaisin enemmän kepeyttä. Ja pöh!  Kirja oli mitä mainioin, just read it! Kirja oli hauska ja eihän sitä malttanut käsistään laskea. Ruuhkavuosia elävä Mika päätyy saattokotiin vapaaehtoiseksi ja entinen veturimies Kaikkonen saattokodissa on pirullisen nokkela viimeiseen hengenvetoonsa saakka. Vahva suositus tälle ❤

Niina Revon kirjoittama Vyöry pyöri myös aikansa kirjapinossa. Ja tämä kirja jäi kyllä kesken. En tiedä mikä kirjasta teki minulle sekavan, kirjassa oli kirjeita edesmenneille, vaihto-oppilas, takan tekijä, uusi talo, uusi pomo, veriläntti asfaltissa ja rikos.. En päässyt kärryille tässä kirjassa.

Jill Santopolon tarinassa Kun sanat ei riitä Nina suorittaa elämää isänsä mieliksi, mutta isän kuoltua Nina päätyy miettimään kuka hän todella on. Isän menneisyydestä paljastuu yllätyksiä ja pian Nina huomaa olevansa monien ratkaisujen edessä. Rakkautta, surua, intohimoa.. hieman ennalta arvattava kirja, mutta rakkausromaanien kärkisarjaa joka viihdytti ja loppua kohti koukutti. Kannattaa lukea!

Cecelia Ahernin romaani Lahja sopii loistavasti tähän korona-arkeen. Kirja kertoo kiireisestä bisnessmiehestä Lousta, jonka pitäisi aina olla kahdessa paikassa yhtäaikaa ja hän myös laiminlyö perhettään työnsä tärkeyden takia. Kerjäläismies muuttaa Loun elämän suunnan. Koskettava ja pysäyttävä kirja, sopii tähän hetkeen ja on ihan kepeää luettavaa, loppumetreillä tuli tippakin linssiin.

Hyviä pääsiäisenpyhiä kaikille, pysytään terveinä ja pidetään toisista huolta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *