AURA ja jalopeno-cheddar uutuudet testissä

Hyvää alkavaa viikonloppua! Testasin taannoin kaksi Valion uutuutta, Valio Koskenlaskija Ruoka ja Dippi AURA laktoosittoman ja Valio Koskenlaskija Ruoka ja Dippi jalopeno-cheddarin. Molemmat ovat juustokastikkeita ja löytyvät juustohyllystä. Tuotteet ovat monipuolisia kavereita ruoanlaittoon sekä kuumana että kylmänä. Tässä muutama ruokavinkki viikonlopun kokkailuun, joihin näitä uutuuksia voi käyttää. Yllätä vaikka ystävä hyvällä ruoalla tänään.

Minä testasin jalopeno-cheddaria kuumien kanafileiden kuorrutukseen ja lisäsin kylkeen ranskalaiset ja salaatin. Ranskalaisiakin olisi voinut dipata tähän kastikkeeseen, mutta nyt käytin sitä näin. Kivan tulinen jälkipotku muuten täyteläisen juustoisessa maussa.  Seuraavana päivänä käytin purkinpohjan lämpimien voileipien päälle ja lisäsin kinkkusuikaleita, tomaattia ja hiukan juustoraastetta. Jälkipolte ei ollut lämpimissäleivissä niin tuntuva kuin kanan päällä. Sopii tulisemman ystävälle. Kannattaa kokeilla myös pastakastikkeessa ja kasvissosekeitoissa!

Aura versiota testasin kanaburgerin välissä ja ranskalaisten dippinä.. ai, että mikä täyteläinen maku ♥, ei yhtään liian aurajuustoinen! Ja kun aurajuustosta yleensä tykkää tai sitä vihaa, niin eräskin vihaaja myönsi tämän tuotteen mielyttäväksi ranskalaisdipiksi, joten auran vastustajatkin rohkeasti kokeilemaan. Loput purkista dippasin kukkakaalin nuppujen kanssa seuraavana päivänä. Tätä täytyy ostaa jääkaappiin toinenkin purkki varalle, pastaa varten ja muihin hemmotteluhetkiin.

Maistuvaa perjantaita sekä ihanaa ystävänpäivää!

Koti Ruoka ja juoma Suosittelen
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.