Itsepä tilasit, arkihuolia keventävä kirjavinkki!

Hei!

Lokakuu loppuu pian ja pieni lukujumi alkaa väistyä. Ehkäpä jo ensi viikolla voisi  vierailla kirjastossa.

Suyskuun työtahti +50h ylitöitä, sai aikaan sen että edes rakkain harrastus ei tuottanut muuta kuin tuskaa ja velvoitetta, joten palautin kirjapinoni kirjastoon, lukematta. Kirjoissa ei ollut mitään vikaa ja toivonkin ehtiväni lukea vielä joskus palautetut kirjat, vika oli siis minussa ja ylikuormituksessani.

Mutta nyt alkaa jumit olla voiton puolella ja Kikan elämäkerran jälkeen luin pitkästä aikaa ahmaisemalla yhdeltä tai kahdelta istumalta kirjan. Kirjan joka oli juuri omiaan aukaisemaan lukujumin sopivalla keveydellään, sekä hieman herkistelemään kyynelkanavia auki. Tämä kirja oli Maija Kajannon Itsepä tilasit . 

Titta on juuri saanut palaset kohdalleen elämässään, mummolan rintamiestalon remontin valmiiksi omaksi kodikseen, parisuhde Mikan kanssa toimii, uusi työ pienessä yrityksessä. Kun yrityskauppa heittää Titan suuren konsernin oravanpyörään. Titta tekee töitä sopeutumisensa eteen, mutta riittääkö mikään? Kun raskaustesti näyttää yllätttäen positiivista tulosta, Titta ei tiedä miten sen sujauttaa excel-taulukkoonsa.

Monenmoista käännettä ja tilannetta nyky työelämän kiemuroissa ja suhteissa, hienoisella ironialla maustettuna toimii tässä kirjassa. Hyvä aivot narikkaan ja lukutauon aloitus kirja, sopii myös viikonloppuna ahmittavaksi rentoutus keinoksi vapaavalintaisten herkkujen kera. Pistäpä lukulistalle!

Suositus myös Maija Kajannon tämän kirjan itsenäiselle ensimmäiselle osalle.(Ensimmäinen osa  Mittoja ja tilaustöitä on luettu viime marraskuussa ja todettu sen kuun parhaaksi kirjaksi, katso tästä.)

Julkaisija; Myllylahti 2020, 296 sivua.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *