Jalat kuivina

Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla kumisaappaat jalkaan valitset. Kumppareiden suurkuluttajana minulla on jo kolmannet Nokian jalkineen Hait menossa 10 vuoden sisään, vaikka saappaat ovat kestävät aikaa ja kulutusta. Laatua suomesta. Mutta kaikki saappaat ovat vielä tallessa, vaikka hieman erikuntoisina, joten jokaiselle parille on muotoutunut oma käyttötarkoituksensa.

Mihin minä sitten käytän saappaita?Sateella tietenkin, että pysyy jalat kuivina. Metsäretkillä ja marjassa. Töissä ulkona. Kotona puutarha ja rakennushommissa.

Ekat Hait oli punaiset, tokat siniset ja nyt nämä ihanat aprikoosit. Tiesitkö, että nämä saappaat valmistetaan käsityönä 23 palasta ja näitä on tehty jo vuodesta 1968. Lue lisää Haiden valmistuksesta ja siitä miten kaikki alkaa taikinasta ja tilaa vaikka omat saappaat syksyn sateille täältä. Sieltä löytyy muutakin mukavaa, kuin vain kumisaappaita, ainakin Hai tennarit on seuraavana ostoslistalla.

Kukapa ei kumisaappaita tarvisi ja näillä kehtaa mennä sadepäivinä kauppareissullekin. Näillä saappailla jaksaa pitemmänkin päivän kävellä, kun ovat sen verran tukevat ja pehmeät jalkapohjalle.

Nautitaan myös näistä sadepäivistä, jalat kuivina!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *