Kirjavinkkejä; 2x 100% hömppää ja suomalaisia rikoksia

Suositus dekkareiden ystäville, tietokirja suomalaisista rikoksista. Jännittäviä ja karmaiseviakin tosi tarinoita 1920-luvulta 1990- luvulle saakka. Miika Viljakaisen ja Lauri Silvanderin kirjoittama Helvetinkone ja 49 muuta suomalaista rikosta , kannattaa lukea jännitystä tosi elämässä. Mukana mm. 8. surmanluotia ja Jammu.

Julkaisija; Gummerus 2018, 256 sivua.

Jojo Moyesin Pariisi yhdelle ja muita kertomuksia, tarjoaa 11 lyhyttä rakkaustarinaa. Kirjan pisin ja paras tarina on kirjan aloittava Pariisi yhdelle, tarinasta jää lämmin tunne ja sen ahmaisee kerralla.

Mitä voikaan tapahtua, kun matkustat ensi kertaa yksin ja vielä Pariisiin. Kaiken huipuksi, poilaystäväsi jättää tulematta paikalle. Onko parasta vain jähiä turvallisesti hotellihuoneessa?

Muut tarinat toimivat välipalana, ihana viikonloppu kirja.

Julkaisija; Gummerus 2019, 288 sivua.

Kimppakämppä on Beth O’Learyn kirjoittama 100% hömppäkirja.

Tiffyn pitää päästä muuttamaan pois exän asunnosta, ehkäpä se auttaa myös unihtamaan exän ja jatkamaan elämää. Ainoa varteenotettava asunto Lontoossa  matalapalkkaisen työn takia on kimppakämppä. Tässä kimppakämpässä, Tiffy ei tule tapaamaan kämppistään Leonia, koska hän tekee aina yövuoroa. He jakavat sängyn, mutta Leon päivällä ja Tiffy yöllä. Kämppikset kommunikoivat post it-lapuilla, voiko näillä pienillä tarralapuilla oppia tuntemaan toisen? Mitä Tiffyn ex keksii vielä ja miksi Leon ylipäänsä vuokraa kämppäänsä?

Se selviää kirjasta, kannattaa lukea. Tämä kirja auttaa pehmeään laskuun lomien jälkeen.

Julkaisija; WSOY 2019, 447 sivua.

kulttuuri kirjat rakkaus suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *