Kotimaisen dekkarisarjan suositus, jäljelle jää hyvämieli ja odotus seuraavasta osasta

Ihanaa jännitystä tarjoaa Eppu Nuotion Ellen Lähde-sarjan 3.osa Elämänlanka. Aikaisemmin ilmestyneet Myrkkykeiso ja Anopinhammas ovat itsenäisiä dekkarisarjan osia. Et voi jättää lukematta näitä kirjoja, niin ihania ne ovat♥

Tämä kirja saa suunnittelemaan pikku puutarhajuhlia, niin viehättäviä ovat ruokakuvaukset ja kasvikuvaukset tässä kirjassa. Osasta ruoanlaitto kohdista voi melkein jopa kirjoittaa reseptin ylös. Välillä kasvien kuvaukset ovat niin mahtavia, että pakko keskeyttää lukeminen ja googlettaa kasvin kuva, huippua.  Ja tätä ei voi laskea käsistään, ahminta varoitus!

Ellen Lähde ratkoo mieltään askarruttavia mysteerejä ja samalla nauttii elämästä puutarha-ja ruokaharrastuksiensa parissa.

Ellen viettää kevättä Berliinissä poikansa perheen asunnolla. Kaupungin puutarhat, museot, kahvilat ja pikku putiikit antavat parastaan, sekä matkailuvinkkejä oikeaan elämään. Berliinissä majailee myös suomalainen elokuvaohjaaja vaimoineen ja ex-vaimoineen uuden elokuvansa julkaisun tiimoilta. Puhutteleva elokuva ja oudot tapahtumat saavat Ellenin taas pohtimaan asioita ja rakkaus paljastaakin julman puolensa. Kirjassa tavataan myös vanhoja tuttuja kotipuolesta  Turusta kuten Samuel sekä Silja ja Pilke, kuten aiemmissakin Ellen Lähteen tutkimuksissa.

Joko seuraava osa on tulossa, en malta odottaa.

Julkaisija: Otava 2020, 285 sivua.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *