Määmatka sinkuille

Henriikka Rönkkösen odotettu uutuus  Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä on lupaava jatko Rönkkösen aiemmin ilmestyneille Mielikuvituspoikaystävä ja Bikinirajatapaus sinkkuromaaneille.

Määmatkalle matkakumppaniksi sopivat jäätelökahvit

Rönkkönen kirjoittaa suoraa tekstiä suoraan sinkkuelämän syövereistä totuutta kaunistelematta. Asiaa löytyy miestyypeistä, kaverityypeistä, rakkaudesta, rakkaudettomuudesta, seksistä, miehistä, seksi- ja alapäävaivoista. Todellinen deittailun ohjekirja sinkuille, älä toimi näin mausteella.

Tinder on itselle täysin tuntematon sovellus, en ole sitä nähnyt edes koskaan kenenkään käyttävän. Toki voi johtua netin katvealueella viihtyvästä ystäväpiiristä. Siksipä paljon Tinderiä selaavan sinkun meiningit ei oikein täysillä uponnut itseeni. Uskon tämän toimivan äänikirjana erittäin hyvin ja lähipiirin lukioikäinen tuntui tekevän tästä ensi syksyn äidinkielen kurssille analyysin, kun oli niin hyvä. Oikealle kohderyhmälle toimii täysillä!

Erilaiset tavat treffailla osiosta löytyi hälyyttäviä yhdenvertaisuuksia, erilaisiin tapoihin tehdä töitä ja ystävien eripiirteiden kuvailu osui ja upposi. Ihanaa tietää mikä on ihohetula ja se että, määmatkan määränpää voi olla muutakin kuin Bali.

Kenelle: sinkuille, orastavan parisuhteen alkumetreille, viihdekirjallisuuden ystäville.

Julkaisija; Atena 2020, 190 sivua.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *