Syksyn dekkarikunkku tulee tässä

Christian Rönnbackan Ruska kirja jatkaa Hautalehto-dekkarisarjaa. Kirja on sarjan kahdeksas itsenäinen osa ja kirjan lopussa saadaan onneksi viitteitä jo seuraavastakin osasta Tulen aika.

Kirja yltää kotimaisten huippudekkareiden kärkeen Sipilän, Jokisen ja Mäen rinnalle, näiden kirjailijoiden kirjat ovat joka vuotiset täytyy lukea kirjat.

Tämän lukee meillä koko perhe ja kirja kiertää nopeasti äidiltä, anopille ja veljelle ja minulle. Siinäpä sitä onkin jo lukupiiriä kerrakseen ja kuka sen saakaan ensimmäisenä lukea. Dekkareiden jännitys pitää lukijan otteessaan, joten eihän se ole kuin yksi uneton yö kun kirja on luettu.

Tällä kertaa Hautalehto on lähdössä Ruskaretkelle ja siis lomalle ystävänsä Larsin kanssa Lappiin. Suunnitelmiin tulee pikku muutos, mutta Lapin reissu toteutuu kuitenkin, Antti saa toimia ikään kuin eräoppaana kiinalais miljardöörille. Muttamistä tulivat aseistetut palkkasoturit kullankaivuu paikalle? Kirja on täynnä nopeita käänteitä ja jänniä tilanteita. Enempää en voi paljastaa, tämä on niin hyvä että lue ihmeessä syksyn 2020 dekkarikunkku.

Julkaisija; Bazar 2020, 286 sivua.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *