Syksyn paras soppa, suppilovahverosoppa

Sienimetsän suppilovahverot pääsevät tässä reseptissä soppakulhon sankareiksi.

Testaa ihanan umaminen keitto, joka saa lisäsäväyksen kahvista ja konjakista. Keitto lämmittää ihanan metsäretken päätteeksi yhdessä tuoreen leivän kanssa.

Suppilovahverokeitto

Ainekset

5 dl
Suppilovahveroita
1
Sipuli
2 rkl
Voita
3 rkl
Tomaattipyreetä tuubista
1 L
Vettä
2 tl
Hunajaa
1/4 tl
Valkopippuria
2 rkl
Keitettyä kahvia
2 rkl
Konjakkia
100 g
Aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustoa
20 min
{
AKTIIVINEN 20 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Puhdista sienet. Pilko sipuli.

Laita sienet kuivalle paistinpannulle ja kuullota kunnes neste on haitunut. Lisää pannulle voi ja pilkottu sipulisilppu.

Laita sienet ja sipulit kattilaan. Lisää tomaattipyre, vesi, kasviliemikuutio, hunaja ja valkopippuri. Sekoita ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää joukkoon tuorejuusto, konjakki ja kahvi. Kiehauta ja sekoita hyvin.

Hyvää ruokahalua!

koti ruoka-ja-juoma suosittelen rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *