Kaikki muuttuu syyskuussa

IMG_1742.JPG

Mitä uutta alkavaan syksyyn? No kaikki. Kaikki muuttuu. Ainakin melkein.

On aika sanoa heipat ihanalle asunnollemme, nykyiselle työpaikalleni sekä elämälle sellaisena kuin sen on viimeiset kaksi vuotta tuntenut. Alkava syksy näyttäytyköön ammatillisen kehittymisen ja oman itsen uudelleenlöytymisen aikana. En sano uudelleensyntymisen aika sillä sama ihminen minä olen jatkossakin. Muutoksilla suunnattakoon siis versioon 2.0 sekä onnellisuuteen ja inspiraatioon.

Yksi syksyn merkittävimmistä asioista on muutto. Me muutamme itään! Pakkaamme kotimme muoviin, tavarat laatikoihin ja suuntaamme pakosalle sillä putkiremontti alkaa! Nythän on niin että putkiremonttia on oikeasti odotettu alkavaksi kohta kaksi vuotta, joten ei tämä puskista tullut. Nopealla aikataululla kuitenkin alkaa tapahtua sillä remontti aikaistui keväällä ilmoitetusta usealla kuukaudella. Onneksi ylimääräistä stressiä asumisesta ei tarvinnut kärsiä sillä asuntoasiat selvisivät ihanan nopeasti. Mielenkiintoista väliaikaisessa asumisessamme on se, että emme asu Villen kanssa kaksin vaan kanssamme asustelee muutama muukin ihminen.

Ja tosiaan, on aika suunnata ammatillisesti uusille urille. Olen valtavan inspiroitunut mahdollisuudesta työskennellä täysin omaa mielenkiintoani vastaavien aiheiden parissa ja vieläpä yrityksessä, joka on kiinnostanut työnantajana jo vuosia. Toivotaan että odotukset kohtaavat molemmin puolin ja tästä syntyy jotain huikeaa! Ja mitäpä muuta uusi työpaikka voisi tarkoittaa kuin vaatekaapin päivitystä??! Olen siitäkin enemmän kuin innoissani, hihi.

Vaikka uusi työ tulee varmasti tarjoamaan reilulla kädellä opittavaa ja pähkinää purtavaksi, tulin ottaneeksi iltapuhteeksi hieman opintoja. Onneksi tuleva työni tulee luultavasti vapauttamaan iltojani nykyistä paremmin vapaa-ajan puuhille, joten opintojen lisäksi odottaisin että aikaa jää enemmän myös urheilulle ja ystäville. 

Tähdet on nyt sen verran kohdillaan, että kaikki muutokset osuvat ajallisesti yhteen jopa täydellisesti. Bussikortistakin loppuu kausi juuri oikealla hetkellä kun tulee vaihtaa seutulippu Helsingin sisäiseen, haha. Uuden asumistavan, työn ja opintojen myötä arki tulee muuttumaan ja muutokset tuovat tullessaan tietenkin myös hieman epävarmuutta. Vaikka olen aina ollut hieman huolehtivaista tyyppiä, en aio murehtia turhaan etukäteen, vaan annan elämän tulla sellaisena kuin se tulee. Hypätään nyt sinne altaan syvään päähän, eiköhän sieltä pois päästä vaikkei jalat heti osu pohjaan.

Aikamoinen syksy tulossa, toivotaan että koko loppuvuosi rullaa pelkästään hyvällä fiiliksellä!

<3 Jenna

IMG_2042.JPG

 

suhteet oma-elama tyo sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *