Pienen kodin aamiaiskaappi

Villiviini

Monissa blogeissa viimeaikoina vilahdellut aamiaiskaappi vaikutti musta aluksi vähän hassulta ajatukselta, mutta mitä enemmän sitä mietin, sitä enemmän aloin haluta sellaisen itselleni. Miten kivaa olisi poimia kaikki aamulla tarvittavat asiat yhdeltä hyllyltä ja asetelle ne sinne nätisti takaisin syönnin jälkeen? Vähän niin kuin saisi avata joka aamu pienen lahjan.

Sellaisiin kunnon aamiaiskaappeihin on tarkoituksena koota astioita, kodinkoneita ja ruokatarvikkeita, joita aamupalalla tarvitaan, mutta mun pienessä kodissa aamiaiskaappi vie tilaa vain yhden hyllyn verran.

Asettelin tänne mutteripannun, mun tämänhetkiset lemppariastiat (näistä täytyykin kirjoittaa joskus lisää) ja kuivakaapista löytyviä juttuja, joita syön joka aamu: kahvia/teetä, puuroa, kanelia ja hedelmiä. Näiden lisäksi tarvitaan vain kauramaitoa jääkaapista ja puolukoita pakkasesta.

Hyllyn järjestely vei noin puoli tuntia, ja samassa tekemispuuskassa tyhjensin ja järjestin uudelleen myös mun kuivakaapin. Käsittämätöntä, miten yhdenkin kapean kaapin perälle voi piiloutua vaikka mitä jauhopusseja ja tyhjiä rasioita...

<3 Maria

Jos pienesti asuminen kiinnostaa, lue myös:

Millaista on asua 15 neliön yksiössä?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä tuo ihana pupu kuppi on?

Maria Hakkarainen
Villiviini

Mustakin se on ihana, kuten lähes kaikki pupuihin liittyvät esineet <3 Muki on Terhi Mickelssonin suunnittelema, ja niitä voi ostaa esim. hänen nettikaupastaan, mutta myös esim. kirppareilta voisi löytyä. 

Nettanen

"Vähän niin kuin saisi avata joka aamu pienen lahjan." 

IHANA ajatus <3 Harmi, että en arkena koskaan syö aamiaista kotona eikä mulla oo mitään paikkaa mihin voisin tällaisen aamiaiskaapin tehdä, sillä kyllähän tuo nyt kuulostaa niin houkuttelevalta ja hyggeltä kuin vain voi! Ihana idea. 

Hauska random-fakta, mutta muistan että tuollaiset pupu-kupit oli joskus Salkkareissa ja siitä lähtien olen halunnut tuollaista :) 

Maria Hakkarainen
Villiviini

Oon nyt käyttänyt tätä aamiaishyllyä vasta parin aamun ajan, mutta tuntuu jo tosiaan siltä, että tää on niin kivaa ja söpöä! Ehkä päivällis- tai iltapalakaappikin toimisi? 

Aaahhahaa, en ole koskaan kattonut Salkkareita enkä yhtään tiennyt, että siellä vilahtelee tällaisia mukeja :D Tää on kyllä mun lempparimuki, mutta mulla on pari muutakin pupuaiheista astiaa <3

Kommentoi