Valoa marraskuuhun: rakkaussoittolista

20140720_173228968_ios.jpg

Marraskuu ei varsinaisesti ole tullut tunnetuksi minään rakkauden kuukautena, mutta nyt teemme siitä sellaisen! Ei ole väliä, täyttääkö ajatuksesi rakkaus oikeaa kultaa, mielikuvitusheilaa tai kenties sosekeittoja ja piparkakkuja kohtaan, sillä tämän soittolistan kuuntelu tekee joka tapauksessa harmaista päivistäsi parempia. Näiden biisien soidessa voit joko velloa rakkauden hurmoksessa tai keinua särkyneen sydämen aalloilla, tai ihan vaan fiilistellä sitä, että elämässä on jotain tunteita myös kuoleman kuukauden pimeyden keskellä.

Koko lista löytyy tästä linkistä, mutta pari nostoa siitä: 

Takkipinon suojassa (Vesala)

Tää kappale kuvaa mielettömän kauniisti rakkautta joka joskus oli, eikä koskaan päässyt kunnolla syttymään, mutta lämmittää silti ajoittain edelleen rintaa.

Muistatko / kun joskus nuorena / pidit mun hiuksia / kun aloin oksentaa?
Nykyään / on niin paljon sääntöjä / ei sädetikkuja / viedä puhelinkoppeihin
Takkipinon suojassa / tartut äkkiä mua kädestä / enää / ei saa tehdä niin joku huomaa / älä tee mitään sellaista

Matkalla sun luo (Pariisin kevät)

Kesällä kun olin Sidewaysissa, mun edessä seisoi Pariisin kevään keikalla kaksi naista, joista toinen pyyhki kyyneliä kasvoiltaan tän biisin aikana, ja toinen antoi sille nenäliinan. Se teki tästä kappaleesta mulle ainakin kymmenen kertaa koskettavamman, kuin mitä se muuten olisi.

Joo mä vain tahdoin antaa kaiken / mutta sä et tahdo sitä enää / ja mä en tiedä mihin mä laittaisin sen nyt / kai se vain yli jää
Joka pysäkillä ootan sua kyytiin / ehkä jäisin pois jos sä tulisit / yritän tajuu miks sun sydän puutui beibi / puhuisin muille mut ne tuijottaa vaan ruutui

ps. Vasta nyt, kun googlasin nää sanat, tajusin että kertsissä sanotaan antaa eikä jakaa, niin kuin aiemmin luulin. Tämän voisi lisätä väärin ymmärrettyjen lyriikoiden listaan.

Taina (Seminaarimäen mieslaulajat)

Semmareilla on muitakin tosi ihania rakkauslauluja, esim. Inka ja Viimeinkin kahden, mutta jos joku joskus kosisi mua tällä biisillä, suostuisin heti. Ihan vaan vinkiksi.

Ihana Taina / varsat lanteillasi laukkaa / olkapäilläsi perhoset / aamu askeleissasi aukee / jalkasi valaisee / Taina olet kaunein / jos sinut saisin / näkisin taivaan

Toivottavasti tykkäätte! <3

Lue myös: 

Mitä muita sanoituksia olen ymmärtänyt väärin?

Ihania kesäbiisejä (joita voi myös erittäin hyvin kuunnella marraskuussa)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *