Kiireen keskellä

ebbajaheidi.jpg

Ihanaa, kiire!

Organisaatiomuutos duunissa on valmistumaan päin ja allekirjoittaneelle se tarkoittaa kasapäin uusia haasteita, niin kotimaassa kuin meren tuolla puolen. Vieläkin on vaikea käsittää, että puolen vuoden itkun ja hammasten kiristelyn jälkeen elämä kuljettaa eteenpäin ja kun oikein toivoo, niin universumi vastaa. Olen ihan tavattoman onnellinen siitä, että saan tehdä unelmien työtä ja ennen kaikkea siitä, että jatkossa saan olla sen tärkeimmän luona hiukan enemmän.

Muutos tarkoittaa autamatta myös sähköpostitulvaa, huonosti nukuttuja öitä ja pienoista huolta ja stressiä siitä, miten selviän kaikista tulevista haasteista. Yritän ajatella niin, että pelkäämällä ei voi menestyä, joten elän päivän ja hetken kerrallaan ja olen varma siitä, että näitä haasteita ei olisi minulle annettu, ellen niistä pystyisi kunnialla selviämään. Yes, I can!

Mennyt viikko täyttyi töiden lisäksi treneeneistä, kampaajakäynnistä sekä ystävien kanssa hengailusta. Jotenkin uudet tuulet antoivat iloa elämään sen verran, että alkuviikon synkät tunnelmat haihtuivat ja loppuviikko meni kuin siivillä. Nyt olen takaisin Ruotsissa ja odotan kuumeisesti viikonloppua, sillä pitkästä aikaa päästään viettämään rentoa viikonloppua kotimaisemissa kahdestaan.

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *