Pikku vinkki parempaan aamuun
Eikö kone käynnisty? Onko kahvissa kitkerä ja aamussa katkera maku?
Saatiin Vellun mutsilta Lappeenrannan tuliaisena paketti paikallista kaffetta, Lehmus Roasteryn ranskalaistyylistä tummapaahtoista herkkua. Ja olihan se hyvää, vahvaa, maistuvaa, eikä yhtään pistävää. Sen verran tyyriitä nuo pikku paahtimoiden tuotteet on, ettei ihan jokaiseen aamuun raaski panostaa, mutta silloin tällöin on ihana kiehauttaa kunnon sumpit.
Tässä siis yksinkertainen vinkki sirrisilmille aamutuimaan. Panosta kahviin tai johonkin muuhun itselle tärkeään aamuasiaan. Saat päivän käynnistymään astetta spesiaalimmin ja se toivottavasti kantaa hedelmää myös pidemmälle päivään.
Sitten kun me joskus päästään tekemään Ranskan reissu, niin siellä on juuri tuollaisia pussin kyljessä olevia ihania kahviloita ja iloisia baskeripäisiä ukkeleita ympäriinsä. Toivottavasti ensi kesänä onnistuisi, mutta kaikki on vielä täysin suunnitteluasteella. Sitä ennen täytyy tyytyä näihin makumatkoihin.
Mikä onkaan se päivän tärkein ateria? Aamiainen tietysti, ja mikä sen paremmin kruunaisi kun maukas kahvi!