ARVONTA: Lippuja Season Film festivaliin!

Kaupallinen yhteistyö: Season Film Festival

Season Film festival on pitkän viikonlopun pituinen nojatuolimatka tuoreiden elokuvatapausten pariin. Draamasta ja vaihtoehtoisesta kattauksestaan tunnettu keväinen elokuvafestivaali tarjoaa maistiaisia tulevista normaaliin levityksekseen tulevista elokuvista ja spesiaalinäytöksiä muun muassa suomalaisista uusista lyhyt elokuvista!

Vinkkipankissa järjestän tänäkin vuonna ARVONNAN, josta voit voittaa itsellesi ja ystävällesi leffaliput ja alla kolme tärppiä ohjelmistosta!

ARVONNAN OHJEET JA SÄÄNNÖT:

  • Arvotaan kaksi 2:n lipun pakettia: Toinen paketti arvotaan Vinkkipankin Instagramissa ja toinen Vinkkipankin Facebook-sivulla 
  • Arvontaan osallistut tykkäämällä Facebook-sivusta ja/tai Insta-profiilista ja kommentoimalla arvonta-postaukseen. Tägää kommenttiin ystäväsi kenen kanssa lippupaketin jakaisit tai kerro jos haluat nauttia molemmista lipuista itse 🙂
  • Arvonta suoritetaan 27.3. keskiviikkona klo 21 eli kaikki ennen sitä osallistuneet pääsevät mukaan arvontaan.
  • Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnot lähetetään sähköisesti.
Stilli elokuvasta Eight Grade

Eight Grade, ohjaus Bo Burnham

Varhaisteinin pitämä itsetunnon kohotus vlogi Youtubessa. Tässä tämän jenkki-indien lähtöasetelma. Millainen maailma tsemppivideoiden taakse kätkeytyy? Mitä jos videot ovatkin tsemppivideoita vain tekijälle itselleen. Itseäni elokuvassa kiinnostaa myös sen tuoma näkökulma varhaisnuorten some-suhtautumiseen.

Blindspotting, ohjaus Carlos Lopéz Estrada

Sundance festareilla menestynyt elokuva amerikkalaisessa yhteiskunnassa keskiluokkalaisella asuinalueella tapahtuvista kulttuurien törmäyskursseista. Räp-kulttuurin höystämä elokuva kertoo tästä päivästä ja lupaa jännittää, lämmittää, ahdistaa ja naurattaa.

Kuva: Uwa Iduozee (Super Comfort, ohjaus Kirsikka Saari, Tuffi Films)

UUTTA SUOMESTA – KOTIMAISTA LYHYTELOKUVAA 

Suomalaisia lyhyt elokuvia näytetään liian harvoin. Festareiden lyhärinäytökset ovat siksi suosiossani ja niissä on hyvä seurailla alan nousevien uusia suuntauksia! Season Film festivaalien Uutta suomesta-näytöksessä nähdään viisi lyhyttä elokuvaa Antti Heikki Pesoselta, Vilja Autiopurolta, Lauri Matti Parppeilta, Anna Paavilaiselta ja Kirsikka Saarelta.

kulttuuri leffat-ja-sarjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *