ELOKUVAVINKKI: Elossa festivaali starttaa tänään!

Vinkkipankki

Elossa-festivaali avaa kävijöilleen Aalto-yliopiston opiskelijoiden mielenmaisemaa elokuvan keinoin. Ohjelmistoa valittaessa teemana ovat olleet vastinparit: ihmismieli & teknologia, rakkaus & viha ja valta & anarkia. Elokuvat ovat Aallon eri opiskelijayhteisöjen valitsemia. 

Ohjelmistossa erikoismausteena nähdään Aalto ARTS:n opiskelijoiden lyhytelokuvia ja kokeellisen elokuvan näytös, joka valtaa Kino Tapiolan valkokankaan tänään klo 20:30. Näytös on X Film Femmes elokuvakollektiivin Taimi Nevaluoman kuratoima ja ilmainen!

Ensi viikonlopuksi myös luvassa Halloween-spesiaali. Näytöksissä on tavallisista elokuvanäytöksistä poiketen alkukuvat, jotka ovat Aalto yliopiston Elokuvataiteen laitoksen opiskelijatöitä. Näitä turhan harvoin missään nähtävillä, joten nyt kannattaa suunnata teatteriin. Festivaalin teatterit ovat myös mielenkiintoiset, sillä Kino Sheryl on vasta avattu uusiin tiloihin ja Kino Tapiola taas on jo 50-luvulta lähtien toiminut elokuvateatterina ja edeleen alkuperäis asussaan!

Liputkin edulliset 6 € (paitsi normi liput Kino Sherylin näytöksiin 10€)

Lisää ohjelmistosta täällä: https://elossafestival.fi/

Julisteen on suunnitellut Anniina Lius

Kommentoi