KEVÄÄN KEIKAT: Antti Autio ja View

Antti Autio Kuva: Sanna Kaesmae

Kun tipattomat on tiputeltu, voi jo ilomielin suunnitella iltaohjelmaa. Uloshan voi toki lähteä ihan ilman suunnitelmaa alkoholin nauttimisesta, vaikka keikalle musaa fiilistelemään. Korjaamon olen käymällä todennut kivaksi keikkapaikaksi ja kuullut muusikoidenkin fiilistelevän sen intiimiä, mutta samalla näyttävää tilallista tunnelmaa. Keväällä Vaunusalin salin lavalle nousee useita konkareita, sekä uusia tuulia ja itse haluaisin nostaa pari kiinnostavaa helmikuun viikonloppuja tahdittamaan.

Antti Autio, 15.2.

Tämän miehen ääni on niin suloisen melankolinen, että ”Mustaa” kappale saa minut herkällä hetkellä aina kyynelehtimään. Helsingin oma, milleniaali-Dylan, toimii varmasti Vaunusalin lämmössä ja saa ulkona puhaltavan viiman unohtumaan. Antin biiseissä on yksinkertaisen kauniiseen pukuun loihdittu paljon vivahteita. Musiikki on samalla helppoa kuuneltavaa, ja silti mielenkiintoista ja herkkää. Sanoituksen myös aivan omaa luokkaa. Tuon mukanani sateet on mahtava Antti Aution debyytti biisi ja Emmanuel rytmittää kauniisti romantiikan nälkää.

View, 22.2

Jos edellinen ystävänpäivä-viikonloppu on jo kalenterissasi täynnä, tapahtuu Töölössä seuraavanakin viikonloppuna. View on mielenkiintoinen sekoittelija Suomen räp ja hip hop -maailmassa. Elektroniset biitit ja saavat pulssit tasaiseen sykkeeseen ja mielen matkustamaan rytmisen synkässä maailmassa. Omaleimainen tekijä kuulostaa kansainväliseltä ja innolla odotan miten yhden miehen View ottaa lavanäkymän haltuun. Jos televisiopuolella nordic noir on sun juttu, View voisi hyvinkin toimia sulle!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *