Kirpputorien ABC: Kirpputorit vertailussa – mihin myymään?

Mikä on pääkaupunkiseudun paras kirpputori myyjän näkökulmasta? Tämä on kysymys, joka monia mietityttää. Facebook-kirpparit ovat aihe erikseen ja niissä kyllä tavara liikkuu, mutta moni tuskastuu myyntitreffien sopimiseen ja joillekin tuntemattomien ihmisten jatkuva tapaaminen voi olla raskasta.

Itsellä monesti näin keväisin iskee kodin järjestely vimma. En ole niinkään kova siivous-Sini, mutta kirppistely ja kierrättäminen kuuluu joka vuotiseen vuosikellooni. Olenkin monena vuotena keväällä käynyt kaapit läpi ja varannut kirppispöydän.

Koska teen tämän lähes vuosittain, ystäväpiirini kyselee minulta aina asiaan vinkkejä. Ongelma on se, että kirppis-skene muuttuu kokoajan ja hinnoittelu myös. Harvassa paikassa on enää vain hinta pöydälle ja that´s it. Nykyään hinnoittelussa on provisio-prosentteja ja palvelukirjo on laajempi mitä asiakkaalle, eli kirppis-myyjälle, tarjotaan. Tämä tietysti kiva siinä mielessä, että tavarasta on periaatteessa helpompi päästä eroon. Vinkkipankkiirina olen nyt kerännyt tähän ajankohtaisia hintoja kirppareilta, sillä ajatuksella, että myynnistä jäisi eniten rahaa käteen. Vertailussa siis itse-palvelu kirpputorit! Palaan myöhemmin täyden palvelun vaihtoehtoihin. Tulossa siis postaussarja minkä luettuasi olet lähempänä kirppismasseja 🙂

Vertailun mukaan eniten myyjälle jää ehdottomasti käteen Malmilla sijaitsevasta Pöytäparkista. Toki siellä myyneenä ja shoppailleena voin kertoa, että hinnoittelu trendi kyseenomaisella kirppiksella ei päätä huimaa, mutta palataan näihin kirpputorien tyyleihin seuraavassa postauksessa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *