RUOKAVINKKI: Kaupungin parhaat osterit
Osterit ovat Vinkkipankkiirin yksi suurimmista heikkouksista. Tiedän, että ne jakavat mielipiteitä ja joidenkin mielestä niiden syöminen on kuin merivedellä kurkkuaan huuhtelisi, mutta onhan se vaan ihana meren suudelma mitkä hivelee silmää ja makunystyröitä minkä osterit tuottavat ja se raikkaus niissä <3 Osterit ovat se syy miksi Kasarmintorin kupeessa sijaitsevaan the Cock ravintolaan palaan uudestaan ja uudestaan. Nimittäin ravintolan alkuruokalistalla on kuuden osterin lautanen, jonka hinnoittelukaan ei aiheuta huolia. Kuudesta osterista saa maksaa 12 € mikä on mielestäni ihan kohtuullista. Yleensä osterit ovat jotenkin todella hinnoissaan ja on luksusta nauttia niistä tuolla hinnalla! On the Cockissa toki muutakin. Paikassa on jotenkin rentoa särmää ja seinillä komeilee muunmuassa Jani Leinosen Kellogs -kukot ja tarjoilu on kaverillista. Otimme ostereiden kanssa skumppaa alkuun, niin saimme ystäväni kanssa raskaan työpäivän jälkitunnelmat muutettua arkiluksukseksi. Osterit olivat jälleen täydelliset ja tarjoiltiin jääpedilla sitruunan lohkojan ja marinoidun sipulin kera. Meren suutelot saivat mielen virkeäksi ja kasvotkin hymyn puolelle. Harmitti heti kun annos loppui kun olisi tehnyt mieli niitä vain lisää ja lisää! Joskus sitten överit! Pääruuiksi otimme Pasta Vongolen eli simpukkapastan ja tartarin. Molemmat olivat moitteettomat. Itse olen aiemminkin syönyt tosiaan the Cockissa mereneläviä ja jotenkin tuntuu, että se on se missä ravintola loistaa. Tartarkin oli hyvä, mutta ei mitenkään ihmeellinen. Jälkkäriksi napparimme paikan verigreipillä höystetyt gin and tonicit ja arki-iltamme on paketoitu näin tollanen kauniiseen pakettiin. Loistoilta, ei voi muuta sanoa, muttaa niin kyllä ne vaan on ne osterit miksi taas halajan The Cockiin! Saa kutsua mukaan <3
http://thecock.fi