TAPAHTUMAVINKKI: FLOW 2015 TÄRPIT

Vinkkipankki

Tänään alkaa taas Helsingin festarielämän kohokohta eli Flow. Festarihan on kehittynyt aikamoiseksi vuosien mittaan ja tänä vuonna joka päivälle löytyy artisteja moneen makuun ja biisejä kuulee radiolistojen ykkösistä aina niihin biitteihin asti jotka vasta syntyvät lavalla ekslusiivisesti keikalle saapuneille.

Varaudu näihin asioihin kun lähdet Flow-festaroimaan:

1. Hyvät kengät:

Mikään ei ole niin tärkeää kuin kengien pohjan paksuus tänä vuonna. Mitä paksumpi pohja sen coolimpi olet ja paremmin näet artistit.

2. Muista, että festarialueelle ei voi viedä omia juomia... mutta muista myös, että kukaan ei epäile aikeitasi jos käytät tätä kesän hittikampausta (kuva:Mirror mag):

3. Laita puhelin takaisin 2G aikaan(3G ja 4G verkot ovat aina ruuhkaisia eivätkä puhelimet toimi festarialueella):

Etkai ole unohtanut ihanaa Nokia 5110:ä (kuva: Wired)! Vanhat Nokiat ovat hittimittarissa nousussa ja toimivat suoraan 2G verkossa, joten ei tarvitse nähdä sitä vaivaa, että napauttaisi Iphonesta 4G verkon pois päältä. Lisäksi keräät huomiota ja puhelimesi originaali toimivuus (+se vanha kunnon matopeli) saavat Flowsi kohdalleen.

4. Pukeudu näyttävästi

Suosittelen nyt ottamaan kaapista sen mekon tai asun jonka jätit sinne pölyttymään, kun et uskaltanut näyttäytyä rohkeasti Helsingin yössä. Tämä Viktor & Rolfin suunnittelema esimerkki on kuin täydellinen flow-look. Mitä tilaavievämpi mekko sitä enemmän sinulle annetaan tilaan festareilla ja saat rauhassa katsoa keikkoja ilman hikista ahdasta ruuhkaa. Kaisla päähine tuo mukavasti myös varjoa, jos aurinko häikäisee tai alkaa satamaan. Tosin sateen tullessa en suosittele kaislahatun käyttöä paria tuntia pidempään. (Kuva: www.impactnottingham.com). 

5.Lataa "Flow festival 2015"-sovellus 

Festarin oma sovellus on kätevä tapa seurata mitä tulossa ja mikä keikka juuri käynnissä. Eikä maksa mitään ja AppStoresta löytyy :)

Ihanaa festariviikonloppua!

t. Vinkkipankkiiri

 

Kommentit

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Hauskaa festaria sulle kans! Flow jee :)

Kommentoi