TAPAHTUMAVINKKI: Ilmaistapahtuma Otaniemen yö tuo taidetta Espooseen lauantaina

40273650_10158142880171151_5371899919923675136_o.jpg

Aalto yliopistolla ja AYY:llä nyt myös oma ”taiteiden yö” nimeltään Otaniemen yö, joka levittää siipensä ensi lauantaina 6.10. Otaniemen Campus alueelle. Ohjelmisto lupaa hyvää ja on täynnä eri typpistä koettavaa ja vielä ilmaiseksi!

Miltä kuulostaisi videotaide maraton, laavalampputyöpaja, arkkitehtuurikierros, kokeellisen musiikin tuoma transsi-tila tai livejukeboksi? Aika hauskalta Vinkkipankkiirin mielestä! Tässä pari nostoa ohjelmistosta ja lisää löydät täältä:https://otaniemenyo.fi/

Leffoja ja videotaidetta

Kiinnostaako videotaide? Entä lyhärit? Jäikö Rakkautta ja Anarkiaa tänä vuonna välistä? Tule ihmettelemään AV Club:n kuratoimaa Moving image night -tarjontaa UWAS stationiin klo 19-22. Paikan päälle voi tulla missä vaiheessa tahansa ja zonettaa monta pätkää putkeen! Jos haluat ämän jälkeen nauttia yhden pitkän se onnistuu Amfiteatterilla Otakaari 1 osoitteessa missä Kino Sheryl Pop-up kino näyttää Wes Anderssonin uusimman Isle of Dogs:n klo 21-22.45. Amfiteatterilla myös aiemmin illalla Elokuvataiteen laitoksen lyhytelokuvia.

Työpajoja

Millenium-comeback on jo siinä pisteessä, että eikö meidän kaikkien olisi suotavaa tehdä laavalamppu? No sehän onnistuu klo 14-19 välisenä aikana Väre-rakennuksen F102 tilassa Laavalampputyöpajassa, myös graffitimaalamista pääsee kokeilemaan Valsta-tilassa klo 14-18. Erikoisuutena mainittakoon myös Ukuleletyöpaja Working Cafe M&L:ssä.

Tapahtuma facebookissa.

Tapahtumailmeen on tehnyt graafinen suunnittelija Hilla Mäkelä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *