TAPAHTUMAVINKKI: Leiki päivä merirosvoa ja ota kuppi Kuumaa

Vinkkipankki

Tällä viikolla vielä perjantaihin saakka on mahdollisuus viettää päivää mermiestyyliin laivan kannella tai sumppia hörppien ruumassa. Cafe Kuuma on Punavuoressa toimiva kahvila, joka nyt viime viikosta lähtien pitänyt pop-upia Jan Mayen purjelaivassa. Jan Mayen on mitä ihastuttavin jo ajanhavinaa mukanaan kantava laiva, jonka seinät pursuavat mitä hauskempaa rekvisiittaa. Vanhoja valokuvia löytyy ja portaikossa on merkimiestyyliin tussarikin.

Cafe Kuuma tarjoilee laivalla päivän keittoa ja kahveja, sekä mehua ja smoothieta. Muutama makea leivonnainenkin on vitriinissä. Itse testasin paikan cappucinon ja meloniappelsiinimehun. Ihana kombo kyllä, mehu oli raikas alkupala ja cappu pehmeä jälkkäri.

Pop-upissa oli letkeä meininki ja laiva oli täynnä tatskattuja nahkatakkipoikia, ei paha ;) Viihdyttiin kannella pitkään ja rento tunnelma sai juttelemaan tuntemattomillekin.Letkeää menoa letkeytti entisestään myös ekstraohjelma. Ollessani Pop-upissa laivalla oli walk-in tatskaamo, jossa sai jonottamalla kuvaa käteen. Loppuviikosta luvassa aamujoogaa, keikkoja ja loppubileet tietenkin. Laivalle voi myös mennä tekemään etätöitä, sillä wifi toimii. Nauti kuvarikkaasta postauksesta, joka kertoo tällä kertaa paremmin tunnelman kuin tuhat sanaa!

Tässä loppuviikon tarkempi ohjelma:

KESKIVIIKKONA 29.7 : Kahvila auki klo 12->

Inkan darra jooga klo 12. Maksu käteisellä omantunnon mukaan

Illalla Ankkuriklubi 


TORSTAINA 30.7 : Kahvila auki klo 12-->
Petrie Art Walk-In tattoo studio
Illalla SANTA CRUZ!

PERJANTAINA 31.7 : Kahvila auki klo 12

illalla loppubileet :)

Tsekkaa täältä lisäinfot:

https://www.facebook.com/events/1607478186176014/

ps. Jos innostuin Jan Mayenista, kuunarin voi kuulemma vuokrata myöhemmin yksityiskäyttöönkin.

Lisätietoja täältä: https://www.facebook.com/KuuunariJanMayen

Kommentit

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Bongasin tän vasta eilen, kun juoksin iltalenkkiä tosta ohi. Täytyy toinen kerta pysähtyäkin :)

Vinkkipankkiiri
Vinkkipankki

Kannattaa ehdottomasti! Todella spesiaali kahvilakokemus :) Muistutuksena viellä, että pop-up menee kiinni perjantaina! :)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Tosiaan, eihän tässä montaa päivää enää oo, jaiks!

Kommentoi