Helppo gua sha -käsittely kasvoille

Kaupallinen yhteistyö: Naturellement.fi

Tässä helppo ohje kasvojen gua sha käsittelyyn ja mun uusi luomulaatuinen gua sha -öljy. Olen huomannut, että käsittelyyn ei kelpaa ihan kaikki öljyt: öljyn pitää olla sellaista, ettei iho imaise sitä ihan kokonaan saman tien. Tämä Florame -aprikoosinsiemenöljy pysyi kasvoilla koko käsittelyn ajan ja kosteutti ihanasti.

Florame gua shaa öljy kasvojen gua sha-käsittelyyn

Videolta näet koko käsittelyn ja välineiden esittelyn. Puhun siinä, että teen jokaista liikettä 7 kertaa, mutta todellisuudessa määrä vaihtelee sen mukaan, miten paljon aikaa mulla on käytettävissä: joskus 5 kertaa jokaista liikettä, joskus 10.

Mä käsittelen kasvojen yksi puoli kerrallaan ensin

  • alueen otsalta ohimolle
  • sitten kulmakarvojen alueen (huom, tässä vaiheessa kampa käännetään siten, että kulmakarva jää kiven kulmien keskellä olevaan 2rakoon”),
  • posken alueen (vältä vennyttämästä silmänalusihoa, kiven ei tarvitse koskea sille alueelle ollenkaan),
  • leuan kaaren leuan kärjestä melkein korvaan asti ja
  • yleensä vielä leukaluun reunan puoleisen osan kaulan puolelta.
  • Lopuksi nesteet kuljetetaan kahdessa osassa kasvojen yläosasta kaulan kautta kaulakuoppaan.

Pyrin tekemään nopean kasvojen gua sha -hoidon itselleni joka aamu tai suihkussa käydessä. Taaperoarjessa tämä sitten menee niin, että teen sen noin 2 kertaa viikossa, mutta parempi sekin kuin ei mitään!

Hoidosta on suurin hyöty, kun sen tekee rauhassa nautiskellen, mutta jo pikaversio heleyttää ihoa huomattavasti: saa veren kiertämään, silmäpussit pienenemään ja poistaa turvotusta. Ja tämä muuten on ainakin minun silmäpusseilleni ainoa toimiva hoito. Mulla on kaksi erilaista kampaa, koska rikon jatkuvasti nuo luonnonkiviset. Tilasin sitten tuollaisen teräksisen: sen jos saan rikottua, niin aika lopettaa tämä harrastus. 😬 Luonnonkivisiä gua sha-kampoja saa nykyään jo ihan perusmarketeista.

Nyt kun vielä saisin aikaiseksi vartalon kuivaharjaamisen aloittamisen. Olen unelmoinut siitä jo vuosia ja nyt se tuli taas mieleen, kun Naturellement.fi-kaupassa oli siihenkin tarkoitettuja harjoja.

________________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

kauneus meikki tutoriaalit hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *