Kenkämuistoja ja Papu Utopia-culottes

Tämä kesäasu oli niin ihana hellepäivänä! Papun Utopia-kuosiset midi culottes -housut, Vagabondin remmikengät, Marimekon laukku ja mun muutaman vuoden vanhat Anine Bing-aurinkolasit.

Papustories culottes

Ostin nämä Vagabondin nahkasandaalit alesta muutama viikko sitten. Ne toivat mieleen yhdet lempikengistäni ikinä. Minulla oli ne 20 vuotta sitten, kun asuin Lontoossa. Ne olivat kiilakorkoiset, mustat nahkaremmikengät. Tosi sirot ja täydelliset mun jalkaan, juuri sopivasti korkoa. Ne sopivat ihan kaiken kanssa.

Kenkämuistoja Lontoon ajoilta

Mutta, yksi ohuista remmeistä irtosi pohjasta ja jouduin palauttamaan kengät. Eikä mistään löytynyt enää samanlaisia. Olen kaivannut niitä kenkiä siitä lähtien.

Papu midi culottes

Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa sen jälkeen, näin samantyyppisiä kenkiä Vagabondilla. Liian paksu pohja tosin, tuntuivat kolhoilta jaloissa. Sitten näin nämä, ja vaikka remmit eivät ole ihan yhtä ohuet, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Papu midi circle culottes Utopia

Kengät olivat vielä 30 % alessa, joten ostopäätös syntyi saman tien. Olen pitänyt näitä tosi paljon tänä kesänä. Nekin sopivat kaiken kanssa, yksinkertaiset kun ovat. Ja aina, kun laitan nämä jalkaan, muistan sen ajan Lontoossa. Muistoja. ❤️
Papu culottes

_______________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

muoti ostokset paivan-tyyli hyva-olo
Kommentit (1)
  1. Pipohullun valinta: R/H Beanie yllätysvärissä – Vuodenaiti | Lily
    3.10.2021, 11:37

    […] Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *