Kreppikampauksia ja vaaleanpunaista

Pikkuihmisellä alkaa olla jo aika vahvoja mielipiteitä siitä, mitä hän pistää päällensä ja miten hiusten pitäisi olla. Olemme siis saapuneet vihdoin lasten omaehtoisen muodin ensimmäiselle pysäkille: kreppikampauksia ja vaaleanpunaista, olkaa hyvät!

Vuodenaiti Pikkuihminen

Ostin halloween-juhlia ajatellen edullisen kreppiraudan. Ollaan sitä nyt testailtu Pikkuihmisen kanssa ja olen krepannut hänen hiuksensa kahdesti.

Ensimmäisellä kerralla Pikkuihminen istui niin hienosti aloillaan, että oikein ihmettelin! Nyt toisella kertaa normaali attention span jo meinasi ottaa yliotteen, mutta silti sain koko hiukset käsiteltyä.

Kreppikampauksia ja vaaleanpunaista

Ja mikä näissä kampausjutuissa on parasta, niin lapsi alkaa suostua myös siihen, että hiukset ovat kiinni! Erityisen kivalta näyttävät nyt krepattuna, kun tekee ponnarin päälaelle. Mun pieni kasvaa niin nopeasti!

Krepit on niin kivoja, että tänään kreppaan omatkin hiukset! Ne onkin viimeksi ollut krepattuna varmaan joskus 10 vuotta sitten? Luovuin mun lapsuudestani peräisin olevasta kreppiraudasta vasta viitisen vuotta sitten. Nyt ehkä vähän harmittaa, koska sellaista isokreppisempää ei oikein enää löydy ainakaan noista edullisemmista. Se vanha rauta kyllä lämpeni toooodella hitaasti että ehkä saattoi muutenkin jo olla elämänsä ehtoopuolella (yritän perustella menetystä itselleni).

Mulla on hieno kreppikampaus oisko ensimmäisen tai toisen luokan luokkakuvassa. Ihana Äiti, kun oli jaksanut väsätä! Muistan hämärästi, että yritin sitä varjella ennen kuvausta.

Myös vaaleanpunainen on asettunut meidän elämään. Mulle se on täysin ok, kunhan on näitä ihania, murrettuja sävyjä. Tämä Melli Eco Design bambikuosi on niin ihana, että siitä on tytöllä nyt jo kaksi haalaria (ostin toisen kokoa isomman siinä toivossa, että toinen olisi aina puhtaana), pusero ja leggarit. Ostin myös tämän leggarit- ja paitasetin hirman isommassa koossa.

Nyt aluksi pidetään isompaa vaatesettiä lähinnä yövaatteena ja kesällä on housut sopivan mittaiset myös päällysvaatteiksi. Tein nimittäin se päätöksen, että enää en osta erillisiä univaatteita lapselle. Entiset haalarit ovat käymässä liian pieniksi ja vaatteiden määrä vain kasvaa. Samalla kaapissa on monet ihanat vaatekerrat pitämättä, kun ei vaan ehdi.

_______________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

muoti vanhemmuus lasten-tyyli lapset
Kommentit (1)
  1. Vastuullisesti valmistetut pellavalakanat: ekologiset, kauniit ja kestävät
    20.10.2021, 20:54

    […] (tai miksei sopisi, vähän väriä elämään!). Toisaalta, mun elämässä on nyt niin paljon pinkkiä, että ehkä joku muu sävy ja nämä sitten seuraavaksi, […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *